ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

Новини 16 квітня 2023
Шановна громадо! Вітаю кожну родину селища Лисець, сіл Стебник, Старий Лисець та Посіч з найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Господнім!
Великдень нам подарував надію! У цей день відбулося велике чудо – воскреслий Христос переміг темряву й смерть та приніс на землю людям благу радість.
Сьогодні, коли ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, та є свідками і учасниками непростого протистояння, не забуваймо, що Христове Воскресіння – найбільше свідчення перемоги життя над смертю, світла над темрявою, віри над безнадією! Тож не переставаймо дякувати Господу Богу за Його милість, усім захисникам за незламність та міць, мужність та настійливість, які вони проявляють наближаючи український День перемоги. Бо саме завдяки мужнім воїнам ми маємо змогу піти в храми та освятити великодні кошики. 
В цей величний день хочу побажати всім нам бути єдиними та молитися за нашу державу, за переможний мир та злагоду в Україні. Нехай попри усі жахіття війни у наших душах завжди панують любов, щирість та спроможність співчувати одне одному, і світла радість Великодня благословить всіх нас!
         ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!
Голова Лисецької територіальної громади Анатолій ЛУЩАК