ЗУСТРІЧ ІЗ ЛІКВІДАТОРАМИ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Новини 26 квітня 2023
У 37-му річницю аварії на Чорнобильській атомній електростанції у Лисецькій селищній раді голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак та його заступник Іван Говера, начальник служби у справах дітей Наталія Данилюк зустрілися із жителями населених пунктів громади, які брали безпосередню участь у ліквідації аварії та її наслідків. 
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто постраждав унаслідок Чорнобильської катастрофи та не дожив до нинішніх днів. Заразом поспілкувалися та вислухали потреби учасників ліквідації аварії, котрі ціною власного здоров’я захищали нас від радіаційного лиха. 
Відповідно до програми «Соціального захисту населення Лисецької територіальної громади на 2023-2025 роки» До дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС розпорядженням Лисецького селищного голови громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської аварії, виділено по дві тисячі гривень матеріальної допомоги. Її отримали Канюс Микола Іванович, Федорчак Любов Петрівна, Лаба Іван Іванович, Когут Володимир Ілліч, Говзан Єфросинія Йосипівна, Мазур Олена Теодорівна, Чорноус Микола Миколайович, Леснік Лілія Олександрівна, Татига Ганна Дмитрівна, Лова Богдан Іванович, Гаврилюк Микола Михайлович.