ПОДЯКА ПОРАНЕНОМУ ВЕТЕРАНОВІ ЗА МУЖНІСТЬ І СТІЙКІСТЬ

Новини 19 лютого 2024
Голова селищної ради Анатолій Лущак привітав із днем народження мешканця Старого Лисця Романа Фуштея, який після тяжкого поранення на фронті нині проходить реабілітацію.
Вісімнадцятого лютого Роману Івановичу виповнилося 47 років. Він народився в багатодітній сім’ї, працював будівельником. Сьомого липня 2023 року Романа Фуштея мобілізували до лав Збройних сил. Після проходження бойової підготовки на Рівненському полігоні воював на Донеччині. 
Шістнадцятого листопада при виконанні бойового завдання в Авдіївці Роман Фуштей отримав тяжкі поранення й був евакуйований до військового госпіталю. Загалом переніс більше двадцяти операцій і нині  перебуває на реабілітації в Івано-Франківську, готується до протезування обох нижніх кінцівок.
У день народження Романа Івановича вдома привітали його рідні та близькі люди. Голова громади Анатолій Лущак подякував пораненому ветеранові за мужність і стійкість, проявлені в захисті нашої Батьківщини. Роман Іванович є оптимістом за характером і не падає духом, а це сьогодні мабуть, головне для його реабілітації. Обов’язок кожної громади, всього суспільства – допомогти нашим захисникам, які втратили на війні здоров’я, адаптуватися в мирному житті.