У ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТОВ «УКРПРОТЕЗ»

Новини 29 лютого 2024
У ній взяли участь заступник директора з медичної роботи центру протезування «Укрпротез» Вікторія Оліх, представник цього підприємства в Івано-Франківській області Ігор Якимів, керівники та працівники Лисецької, Загвіздянської та Старобогородчанської територіальних громад, медики.
Відкриваючи нараду Лисецький селищний голова Анатолій Лущак відзначив важливість співпраці громад із організаціями та підприємствами, які займаються протезуванням, бо під час війни значно побільшала кількість людей, які його потребують.  
«Ми хочемо донести інформацію до людей про можливості протезування за кошти державного бюджету, налагодити роботу мультидисциплінарної команди, оскільки у Лисецькій лікарні функціонує реабілітаційне відділення», –  зауважила Вікторія Оліх, яка презентувала ТОВ «Укрпротез». 
Представник «Укрпротезу» на Прикарпатті Ігор Якимів заявив, що сьогодні в Україні працює чимало підприємств, які мають закритий цикл виробництва обладнання для протезування європейської якості. І в співпраці з лікувальними закладами, реабілітаційними центрами, органами місцевого самоврядування необхідно допомогти людям з інвалідністю повернутися до повноцінного життя – і військовим, і цивільним, у рамках безкоштовної державної програми.

Відео можна переглянути на YouTube-каналі Лисецької громади з апосиланням: https://www.youtube.com/watch?v=6aMCRnDbplo.