У ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО ЕКОЛОГІЧНОГО НАГЛЯДУ (КОНТРОЛЮ) В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Новини 1 березня 2024

Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів, тваринного світу та біоресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) в Івано-Франківській області – старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу Віктор Данилик і головний спеціаліст цього управління – державний інспектор з охорони навколишнього середовища Карпатського округу Іванна Колодніцька розповіли про функціонування застосунку ЕкоЗагроза, важливість донесення інформації про нього мешканцям громади.

ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міністерства довкілля і природних ресурсів України, завдяки якому кожен зможе дізнатися достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані.

Також кожен громадянин України, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної aгpeciï російської федерації може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля у застосунку ЕкоЗагроза. ЕкоЗагроза стимулює громадську активність та виявлення екологічних проблем, сприяючи активній громадянській участі у вирішенні екологічних проблем, що виникають в умовах збройної arpeciї рф. Алгоритм дій подання звернення: - за посиланням ecozagroza.gov.ua a6o завантаживши мобільний додаток необхідно увійти на сайт підтвердивши особу (пройти верифікацію). Заявник проходить обов'язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації. Анонімні звернення не розглядаються! – Повернутися до рубрики «Повідомити» на верхній горизонтальній навігаційній панелі. - Заповнити заявку, вказавши категорію екологічного впливу (повітря, лic, вода, земля, надра, ПЗФ), його місцезнаходження (додати локацію, фото a6o відео), детально описати ситуацію, яка склалася. Відправити дані. Результати розгляду звернення будуть відображатися у застосунку ЕкоЗагроза в «Особистому кабінеті». Разом відновимо та збережемо багатство подароване нам Природою!

Посилання на вебресурс ЕкоЗагроза: https://ecozagroza.gov.ua.

GooglePlay – завантажити додаток: https://bit.ly/ecozagroza_googleplay.

AppStore – завантажити додаток: https://apple.co/3P7pyJ8.

Поставити запитання: [email protected]