ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ВІДКРИТА ДЛЯ ПАЦІЄНТА

Новини 2 жовтня 2022
У комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради відбувся день відкритих дверей. Завітали до установи, котра до адміністративно-територіальної реформи як центральна районна лікарня обслуговувала чи не увесь колишній Тисменицький район, а нині перебуває на утриманні Лисецької територіальної громади, засновники з Лисецької селищної ради – голова громади Анатолій Лущак та його заступник Іван Говера. Запрошено на промоційний захід й представника Івано-Франківського національного медичного університету, для котрого лікарня є клінічною базою, проректора з науково-педагогічної та лікувальної Тараса Кобрина, генерального директора ТОВ «Медекс-Плюс» Віктора Фіщука, керівників лікарень та завідувачів лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько-акушерських пунктів, очільників територіальних громад колишнього Тисменицького району. 
Адміністрація лікувального закладу провела для гостей, колег-медиків та очільників органів місцевого самоврядування екскурсію оновленою лікарнею, де саме в ці тижні повним ходом йде до завершення реконструкція недіючого приміщення старої поліклініки під нове геріатричне відділення. Гості пересвідчилися у змінах, котрі переживає медзаклад після адміністративної та медичної реформ, намагаючись стати конкуретноспроможним надавачем медичних послуг. 
Керівники усіх відділень КНП «Лисецька лікарня» ознайомили із переліком медичних послуг, які може отримати пацієнт з будь-якої територіальної громади. Бо, маючи належну матеріально-технічну базу, а головне – висококваліфікований медичний персонал, Лисецька лікарня завжди відкрита для пацієнта. 
Відео події на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=p5TrscGE52M.