ДО ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАЛИ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦЯ

Новини 4 жовтня 2022
На запрошення керівництва Лисецької територіальної громади, упродовж трьох днів, з 30 вересня по 2 жовтня, у громаді перебувала делегація з ґміни Ленчица Республіки Польща – партнера Лисецької територіальної громади. Зустріч із побратимами розпочалася у Лисецькій селищній раді офіційним прийомом польської делегації: війта Яцека Рогожіньского, депутата ради ґміни Ленчица Анджея Кшижаняка та представника державної пожежної служби Ленчицького повіту Арека Містшака. 
Як зазначає голова громади Анатолій Лущак, серед всіх іноземних делегацій, котрі упродовж цього року навідувалися до Лисецької територіальної громади, візит делегації з польської ґміни Ленчица став проявом не тільки справжньої дружби, але й довіри та віри в Україну! Попри усі ризики та інформаційні нагнітання в Європі партнери не побоялися і подолали відстань, щоби потиснути руку добрим друзям із Лисецької громади, привезти допомогу та разом із жителями громади та людьми із інших регіонів України, для котрих села нашої громади стали тимчасовою домівкою, стати учасниками Фестивалю єднання. 
Та щирість та дружба, яка розпочалася поміж нашими теренами від часу підписання угоди про співробітництво у січні 2019 року щоразу міцнішає завдяки нашим спільним візитам. І той факт, що найближчий західний сусід, став найкращим другом, покровителем та захисником для мільйонів українців, що утікли від війни на безпечну польську землю, вселяє надію на спільну перемогу над будь-якими загрозами!  
Відео події - на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jbNb7BLo_jY