В КНП «ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ» ВІДКРИЛИСЬ ДВА НОВИХ ВІДДІЛЕНЯ

Новини 2 листопада 2022
Першого листопада відбулися одразу два новосілля у комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня»: тут запрацювали цілодобове приймальне відділення та відділення для надання інтенсивної терапії. 
Форпостом та обличчям лікарні стане його приймальне відділення. Позаяк на його фахівців ляже робота із організації госпіталізації та розміщення пацієнтів в стаціонарі, комунікування із профільними спеціалістами. Оснащене воно обладнанням, котре дозволяє проконтролювати основні життєвоважливі функції, і в разі необхідності скористатися кабінетом функціональної та ультразвукової діагностики, рентгенапаратом чи лабораторією. 
Під час відкриття відділень присутніх ознайомили зі ще однією новацією. У лікувальному закладі на видному місці розміщуватиметься персональний QR-код медичного закладу, відсканувавши який смартфоном через додаток Дія пацієнт може надати свої персональні дані, необхідні для ідентифікації особи без наявності паперових документів. 
Щиро зраділи відкриттю приймального відділення працівники місцевої підстанції екстреної медичної допомоги, адже це пришвидшить надання медичної допомоги усім пацієнтам у будь-яку пору доби, адже працюватиме воно цілодобово. 
Відділення для надання інтенсивної терапії – основний підрозділ для стаціонару КНП «Лисецька лікарня», і розраховано воно на п’ять місць. Персонал відділення цілодобово надаватиме медичну допомогу пацієнтам у вкрай важких станах: після масивних кровотеч, під час гострих порушень роботи систем та органів чи у перші години після оперативних втручань. 
Разом із адміністрацією та персоналом у цей день був очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак. Вітаючи медичну родину, підмітив, що відтепер жителі не лише нашої громади, а усі пацієнти Лисецької лікарні зможуть вчасно отримати кваліфіковану медичну допомогу та в разі екстрених випадків бути під цілодобовим наглядом лікарів.
Відео події на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=SejgDMbv4EQ