НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ 33-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ МИКОЛА БІЛОГУБКА

Новини 10 листопада 2022
Лисецька територіальна громада у скорботі. Сьогодні з фронту надійшла сумна звістка про смерть уродженця села Старий Лисець Миколи Миколайовича Білогубки. 
Громада втратила справжнього патріота-захисника України, якому 26 жовтня виповнилося 33 роки. Почуття громадянського та військового обов’язку з оборони рідної землі переповнювали Миколу від часу мобілізації у травні 2022 року. Після отриманої контузії наш земляк нещодавно перебував на лікуванні, та щоби якнайшвидше стати у стрій разом із побратимами, скоротив свою короткотермінову відпустку.  А вже 7 листопада під час виконання бойового завдання на Луганщині внаслідок артилерійського обстрілу ворожої армії стрілець-санітар відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки однієї із військових частин старший солдат Микола Білогубка отримав поранення несумісне з життям.  
Лисецька територіальна громада схиляє голову перед вічною пам’яттю відважного земляка, котрий віддав своє життя за кожного з нас, за наше мирне майбуття. Висловлюємо щирі співчуття батькам та родині. 
Нехай Господь Бог прийме Тебе, наш Герою, до небесного легіону захисників, пошле Царство Небесне та вічну пам'ять!