КЕРІВНИК ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ЗІ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ХІРУРГІЧНОГО ЦЕНТРУ БРАСС

Новини 28 липня 2023
У день професійного свята - Дня медичних працівників України -  голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак висловив щирі слова подяки за надзвичайно важливу місію порятунку здоров’я та життя пацієнтів керівнику Першого добровольчого хірургічного шпиталю, що працює на базі хірургічного центру БРАСС в селищі Лисець, Станіславу Онищуку, його підлеглим з різних куточків України та волонтерам з-за кордону. 
За сумлінну працю та надання якісних медичних послуг жителям громади нагородив грамотами медичного директора, анестезіолога Марту Савчук; травматолога Оксану Мироненко; травматолога Руслану Бажалук; медичну сестру Людмила Козань; молодших медичних сестер Ольгу Жарську й Олену Рубан та керівника поліклінічного відділення, лікаря-терапевта Богдана Рудковського. 
Вітаючи медичних працівників з професійним святом, насамперед подякував за співпрацю з комунальним медичним закладом Лисецької селищної ради та запевнив у зусебічній підтримці ініціатив приватної клініки. Від перших днів повномасштабного вторгнення нелегкі випробування випали на медичний колектив хірургічного центру. Та попри це, медична родина БРАСС демонструє героїзм та мужність, самовіддано рятує життя наших військовослужбовців та вселяє їм надію на одужання. Тож і надалі працюйте з вірою в перемогу та впевненістю у світле майбутнє нашої країни! Разом до перемоги!