ТВОРЧА МОЛОДЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Новини 25 липня 2023
У час літніх канікул учнівська та студентська молодь Старого Лисця Лисецької територіальної громади охоче долучилася до благодійної акції проєкту “Об'єднані любов'ю” на підтримку нашої 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. 
У середмісті Івано-Франківська творчі діти виконували патріотичні композиції та разом зі своїми наставниками ярмаркували. Для франківчан та гостей міста співав новостворений дівчачий ансамбль, вокалістки Ангеліна Говзан, Соломія Волосянко, Тетяна Федоришин, грав на акордеоні Андрій Фуштей, акомпанував на сопілці Богдан Говзан. 
Зібрані під час благодійного концерту та виручені від продажу смаколиків, патріотичних браслетів кошти спрямують на придбання квадрокоптера Mavic для наших “едельвейсів”. 
 Як наголошує художній керівник Старолисецького БК Тетяна Федоришин та співорганізатор проєкту “Об'єднані любов’ю” Мар’яна Цалко, разом із дітьми та молоддю раді бути учасниками такої масштабної акції та активно долучилися до збору коштів для наших захисників, позаяк для дітей - це можливість творчо розвиватися та заразом набиратися патріотичного запалу. Тож разом до перемоги!
Відео події - на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=a4NDsSOLoqw.