КЕРІВНИКИ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ПРИДБАЛИ ДРОН ДЛЯ ЗСУ

Новини 9 грудня 2022
Не тільки щоденною працею, яку робить кожен керівник територіальної громади у себе на місцях, а реальною справою для Збройних Сил України вирішили долучилися представники органів місцевого самоврядування Прикарпаття. Відтак напередодні Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування голови 62 територіальних громад Івано-Франківщини охоче підтримали ініціативу виконавчого директора Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрія Стефанчука та зібрали 300 тисяч гривень з власних коштів. За них закупили найсучасніший квадрокоптер для наших захисників та дизельне пальне для навчань і бойових завдань військовослужбовців.
Під час офіційного вручення сертифіката на квадрокоптер DJI Mavic 3T присутні очільники сільських, селищних та міських рад Івано-Франківщини хвилиною мовчання увіковічнили пам’ять тих солдатів, котрих немає в живих. 
Ця невеличка акція, що згуртувала лідерів громад, засвідчила, що органи місцевого самоврядування є і будуть надійною опорою та надійним тилом для української армії. Тож, разом до перемоги!

Відео за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=SI0PS3W3Ohk.