В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Новини 13 грудня 2022
Своєчасно реагувати на проблеми та запобігати вчиненню правопорушень, а ще - підтримувати постійний контакт з мешканцями Лисецької територіальної громади та щоденно 24/7 забезпечувати порядок на своїй території покликаний поліцейський офіцер громади Роман Ляцький, котрий приступив до виконання службових повноважень з відкриттям у Лисці поліцейської станції. 
Позаяк поліцейський офіцер громади не залучається нікуди, окрім меж своєї територіальної громади, то відтепер мешканці селища Лисець та населених пунктів Стебник, Старий Лисець та Посіч зможуть оперативніше вирішувати свої безпекові питання. 
З нагоди знакової події не тільки для нашої громади, але для поліції, для котрої відкриття станції є одним із кроків у реформуванні, завітав разом зі своїми підлеглими з Івано-Франківського районного управління поліції ГУНП в Івано-Франківській області керівник прикарпатської поліції. 
Дякуючи активній громаді та керівнику за турботу про жителів приміської територіальної громади, начальник Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько висловив побажання офіцерові працювати на благо громади та покращення іміджу поліції. Зазначивши, що з початком повномасштабного вторгнення поліцейським додалося роботи, зокрема й комунікація із внутрішньо переміщеними громадянами задля правопорядку в громаді. 
«Створення безпечного середовища – один з наших пріоритетів, - акцентував очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак. - Тому ми підтримали проєкт «Поліцейський офіцер громади», і реалізуємо його у партнерстві з Національною поліцією. Окрім облаштування робочого місця офіцера, територіальна громада взяла на себе забезпечення поліцейського спецтранспортом. За кошти селищної ради, а це майже пів мільйона гривень, Нацполіцією придбано службовий автомобіль марки Рено. Так не на словах, а на ділі спільними зусиллями робимо нашу громаду безпечнішою та комфортною для проживання». 
Нове приміщення та службове авто освятив парох церкви Воздвиження Чесного Хреста отець Федір Бойко, поблагословивши правоохоронця на добру службу. В свою чергу новий офіцер громади Роман Ляцький запевнив, що вірно служитиме для громади та кожного її мешканця. 
Його робочий кабінет облаштовано в приміщенні Координаційного центру безпеки за адресою: селище Лисець, вулиця Чорновола, 2. Зв’язатися із представником поліції можна за номером мобільного 097 744 33 32 або зателефонувавши на 102 до чергового відділення поліції.