ЛИСЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ: НА ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ

Новини 6 лютого 2023
Оригінальний задум педагогів та учнів Лисецького ліцею Лисецької селищної ради на підтримку наших захисників утілився упродовж п’яти днів Волонтерсько-парламентського тижня. Щоденно до Волонтерського центру навчального закладу, немов бджілки до вулика, навідувалися школярики і приносили необхідні речі для потреб наших захисників. В понеділок збирали шкарпетки, вівторок став кавово-чайним днем, середа була «солодкою», збору інвентарю для окопних свічок присвячений був четвертий день, у п’ятницю до Волонтерського центру приносили миючі засоби та засоби гігієни. Так кожен школяр робив свій внесок у велику справу допомоги тим, хто обороняє країну від ворога, наближаючи нашу перемогу. 
Завершив тиждень благодійний ярмарок, де ярмаркували смаколиками усі класи навчального закладу. Реалізовуючи приготовлену вмілими руками дітей та їх батьків кондитерську продукцію, вироби ручної роботи: браслети, бантики та інші прикраси вдалося вторгувати понад 32 тисячі гривень. А ще упродовж тижня назбирали для потреб наших захисників теплі шкарпетки, певно до сотні пачок та упаковок найрізноманітніших чаїв, капучино, кави, печива, халви, цукерок, вафель, шоколадок, цукру, миючих засобів та засобів гігієни, матеріали для виготовлення окопних свічок. 
Відтак у той день до слів подяки від керівника Лисецького ліцею Марії Солтан усім, хто підтримав та зреалізував ідею учнівсько-педагогічного активу, додалися слова вдячності за ініціативність та згуртованість задля підтримки захисників від керівника Лисецької громади Анатолія Лущака, який разом зі своєю командою працівників селищної ради охоче куштував та підтримував учасників благодійного ярмарку. Спільне виконання коляди «Нова радість стала» не лише згуртувало учасників ярмарку, батьків та гостей, а додало патріотичного настрою для спільної справи на підтримку ЗСУ.

Відео на YouTube-каналі Лисецької громади: https://www.youtube.com/watch?v=4BuDpWOzv4M