ПАНАХИДА ЗА ЗАГИБЛИМИ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯМИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 25 лютого 2023
У річницю російсько-української війни у Лисецькій територіальній громаді спільною молитвою представники селищної ради, громадськість, родини загиблих склали подячну молитву Господу Богу за прожитий найтрагічніший рік, коли 24 лютого 2022 року о 4.00 на українську землю прийшли загарбники. Очолили молебень у храмі Воздвиження Чесного Хреста селища Лисець отці Федір Бойко та Василь Скурчанський.
За рік війни ми помужніли, ми скріпилися волею, єдністю сили народу. Відтак у цей день голова громади Анатолій Лущак подякував кожному жителю громади за патріотизм, згуртованість та єдність, які зробили нас незламними перед агресором. Слова вдячності тим, хто захищає нашу країну на передовій. Щоденно молимося за кожного захисника, а особливо за дві сотні військовослужбовців нашої громади, які зараз перебувають на полі бою. 
Український народ платить за свою свободу та незалежність найвищу ціну, і немає прощення нікому, бо у війні гине молодь. У роковини війни отці Федір та Василь відслужили заупокійну панахиду за загиблими у війні жителями наших населених пунктів. Співчуваємо родинам наших героїв Романа Дубінського, Юрія Чижова, Миколи Волосянка, Олега Ваківа, Миколи Білогубки та Михайла Сікори, які віддали свої життя за мирне майбутнє нашої України. 
Тужливі композиції у виконанні вокалістки Соломії Волосянко та ансамблю викладачів Лисецької дитячої музичної школи стали реквіємом за полеглими синами України. 
Світла пам'ять усім, хто віддав своє життя за Україну та українців. Вічна слава Героям!

Відео на YouTube-каналі Лисецької громади: https://www.youtube.com/watch?v=t1BARk2hn0I.