ЧАСТОЧКА ТУРБОТИ ВІД ВОЛОНТЕРІВ SIOBHANS TRUST

Новини 4 липня 2022
Зеб Смітт, Джон Еліот  Рутт, Кевін Фішер, Патрік Мхач — ці четверо волонтерів з різних куточків світу шотландського благодійного фонду Siobhans Trust, пригощаючи піцою та іншими смаколиками, подарували часточку тепла та свою турботу внутрішньо переміщеним особам, що проживають у Лисецькому ліцеї. 
Закуплені за сприяння фонду пересувні печі для піци мандрують фургонами нашою країною, позаяк представники благодійного фонду поставили за мету свій досвід в організації харчування великої кількості людей та ресурси спрямувати на допомогу постраждалим від війни. Першочергово доставляли їжу та одяг для біженців на польсько-українському кордоні. Загалом в Україні є 12 представників Siobhans Trust, котрі виконують свою місію в Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Вінницькій та Київській областях.
В останній червневий день вантажівка завітала до Лисця. На подвір’ї місцевого ліцею іноземці власноруч випікали піци, якими пригощали гостей громади, що вже котрий місяць знайшли у нас прихисток від війни. 
Запросивши гостей до селищної ради на каву та ближче знайомство, керівник Лисецької громади Анатолій Лущак разом із заступником Іваном Говерою переказали щирі слова вдячності людям доброї волі. Бо те, як цілий світ гуртується навколо України, додає нам упевненості та наснаги у протистоянні. Тож разом до перемоги!
Відео події — на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=M-MQcA6qZ-Y