КАРЕТА ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ВІД АСОЦІАЦІЇ УКРАЇНЦІВ В ТРЕНТІНО

Новини 24 червня 2022
На парафіяльному подвір’ї церкви Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець отець Федір Бойко освятив та поблагословив привезені волонтерами з Італії три транспортні засоби. Два автомобілі, закуплені культурною асоціацією українців в Трентіно «RAZOM», слугуватимуть для потреб Першого добровольчого хірургічного шпиталю, що працює на базі хірургічного центру БРАСС. Третє авто керівник хірургічного центру БРАСС Станіслав Онищук вирішив подарувати комунальному некомерційному підприємству «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради. Вручаючи медичному директору КНП «Лисецька лікарня» Наталії Лучків ключі від карети швидкої допомоги, побажав, хай автомобіль служить для потреб лікарні та усієї громади. 
Подарунок якраз став на часі для комунальної лікарні, бо, як підмітив голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, ще на початку війни селищна рада не вагаючись передала для потреб військових шкільний автобус, службове авто селищної ради та дві карети швидкої допомоги. 
Відтак подякував керівнику ПДХШ та центру БРАСС Станіславу Онищуку за розуміння та партнерство, бо тільки консолідація зусиль та порозуміння наближають нашу перемогу!