ЦІННИЙ ДАРУНОК ДЛЯ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ

Новини 5 липня 2022
Місцева пожежна охорона Лисецької селищної ради поповнилася необхідним у повсякденній службі обладнанням — автоматизованою пожежною драбиною. 
Такий цінний дарунок для потреб України регіональному доброчинному фонду Святого Володимира (керівник Ігор Матушевський) запрезентувала швейцарська компанія «Медвідь і Лев» з міста Бернс. Після довгої дороги Європою вантажівкою компанії «КМ Транс» (керівник Віктор Зайчук) вантаж дістався до України, де переданий для потреб місцевої пожежної охорони у Старому Лисці. 
Лисецька селищна рада висловлює найщирішу вдячність за проявлену громадську активність керівнику регіонального доброчинного фонду Святого Володимира Ігорю Матушевському, який безоплатно передав пожежну драбину. Як наголошує керівник громади Анатолій Лущак, передане обладнання слугуватиме не тільки для потреб місцевих вогнеборців, які з допомогою 22-метрової драбини евакуюватимуть людей та ліквідовуватимуть пожежі на різних висотах у житловому секторі, громадських будівлях чи промислових спорудах, але стане в нагоді для місцевих комунальників. 
Тож дякуємо усім, хто в такий непростий для нашої країни час підставляє плече. Бо тільки в єдності — наша сила, тож разом до перемоги!