ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ВІД ЧЕСЬКИХ БЛАГОДІЙНИКІВ АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

Новини 26 липня 2022
Представники Пльзельського краю Чеської Республіки, що вже вдруге привезли гуманітарну допомогу для Прикарпаття, 25 липня завітати разом із очільницею Прикарпаття Світланою Онищук та народним депутатом Оленою Вінтоняк до Лисецької територіальної громади. Чеські гості привезли для потреб Лисецької лікарні автомобіль швидкої допомоги. 
Подарунок став доречним поповненням для автопарку медичного закладу, який раніше відправив на передову дві карети швидкої допомоги. 
За благодійну діяльність очільник селищної ради Анатолій Лущак особисто подякував в особі гостей усьому народові Чехії, відзначивши подяками гетьмана Пльзельського краю Рудольфа Шпотака, заступника гетьмана з питань навколишнього середовища та сільського господарства, члена палати депутатів парламенту Чеської республіки Юзефа Бернарда, віце-гетьмана краю з питань охорони здоров’я Павела Хаіса, члена ради краю з питань культури, пам’яток та туризму Лібора Піцка.
Грамоти за активну волонтерську діяльність отримали їх співвітчизники, що у складі Першого добровольчого хірургічного шпиталю допомагають у лікуванні та медичному догляді колегам у Лисецькій лікарні та хірургічному центрі БРАСС. 
Нинішній дарунок насамперед слугуватиме для перевезення паліативних хворих та господарських потреб медзакладу, однак чеські гості запевнили, що до кінця року до Лисецької лікарні буде доставлено ще одне сучасне авто швидкої допомоги. 
Відео події на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Mo4SrSoTY1k