ЗБІРНА КОМАНДА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОБОРЕТЬСЯ У ФІНАЛІ ЗА ПЕРШІСТЬ У ФУТЗАЛІ

Новини Спорт 28 листопада 2022
Благодійна спортивно-патріотична акція "Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України", котра стартувала 27 листопада в Івано-Франківську, проводиться поміж представниками місцевого самоврядування області: депутатами обласної та районної ради, міських, селищних та сільських територіальних громад задля підтримки Збройних Сил України. Це своєрідна альтернатива депутатським спартакіадам органів місцевого самоврядуванням, що традиційно проводяться задля співпраці ОМС краю та пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя. 
Як зауважив очільник Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, цьогорічні змагання присвячені Дню Збройних Сил України та Дню місцевого самоврядування, мають благодійну мету - зібрати кошти на безпілотні літальні апарати для нашої 10-ої гірсько-штурмової бригади, котра перебуває наразі в найгарячіших точках. Відтак умовою участі в акції став благодійний внесок. Долучилася й Лисецька селищна рада, котра від початку війни підтримує наших військовослужбовців, наразі перерахувавши 10 тисяч гривень даній бригаді. 
“Для нас, це свята справа - підтримка захисників, котрі щосекунди, щогодини, щодобово впродовж дев'яти місяців забезпечують нам право мати свою українську  державу, - переконує голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак. - Відтак участь в акції ще й нагода депутатському корпусу селищної ради продемонструвати фізичну підготовку та командну злагодженість, яка є чинником здорового колективу”. 
Напевне ці дві складові стали запорукою успішного виступу збірної команди Лисецької ТГ у відбірковому турі футзальної першості. Тут честь громади відстоювали очільник селищної ради Анатолій Лущак, депутати Володимир Марчишин, Мирослав Дрекало, Андрій Осипів та Юрій Білогубка.
Обігравши 6:2 у своїй підгрупі групі депутатську збірну обласної ради, отримавши технічну перемогу через неявку Вигодської територіальної громади, Лисецька збірна з рахунком 9:3 на свою користь завершила гру з Рожнівською ТГ. Відтак стала лідером і виборола путівку до фінальної частини. Того ж дня депутати в тому числі й нашої громади виборювали першість у настільному тенісі. 
У наступному етапі спортивно-патріотичної акції третього грудня відбудуться змагання з шахів і шашок серед жінок і чоловіків (тут виступатимуть наші представники) та волейбольний фінал. Цього ж дня команда Лисецької селищної ради змагатиметься зі збірними Косівської районної, Городенківської міської та Делятинської селищної рад за спортивну першість у футзалі.

Відео події за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=eDydFMfEhWA.