З ДРУЖНІМ ВІЗИТОМ ТА ГУМАНІТАРНИМ ВАНТАЖЕМ ДО ЛИСЦЯ ЗАВІТАЛИ ПОЛЬСЬКІ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 23 жовтня 2023
Наприкінці тижня ми приймали у своїй громаді наших польських побратимів із міста Ленчица Республіки Польща. Війт ґміни Яцек Роґожіньскі разом із нашим другом, котрому завдячуємо налагодженням співпраці із даною ґміною, колишнім працівником повітової комендатури Державної пожежної служби в Ленчиці Ареком Містшаком привезли чергову гуманітарну допомогу. 
Майже 600 кілограмів прального порошку, три десятки жіночих курток, 2000 одноразових рукавичок наданих нашим побратимам маршалком Лодзинського воєводства Ґжеґожем Шрайбером та придбані Яцеком Роґожіньским передані для потреб відділення стаціонарної паліативної допомоги комунального некомерційного підприємства «Лисецька лікарня». 
Керівник польської ґміни Яцек Роґожіньскі посприяв, щоби комунальний заклад «Місцева пожежна охорона» Лисецької селищної ради отримав додаткове пожежне спорядження. Старолисецьким вогнеборцям побратими запрезентували піногенератор, піноутворювач, форсунки з аксесуарами, сепараційний і лінійний відсос піноутворювача, два шлангових сідла та два ремені.
Висловлюючи слова вдячності нашим побратимам та добрим друзям керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак підмітив, що від початку війни це вже шостий візит очільника польської ґміни на Україну, а відтак від щирого серця подякував за велике серце, милосердя та справжню дружбу, яка незважаючи на воєнний стан та випробування для нас та наших сусідів, котрі прихистили мільйони українців, тільки міцнішає.