Тридцять четверо випускників Лисецького ліцею отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти

Новини 11 червня 2024
Урочистий захід традиційно розпочався з виконання Державного Гімну України. Його учасники вшанували пам'ять полеглих за Україну воїнів, усіх, чиє життя забрала війна, хвилиною мовчання.
Директор ліцею Христина Піндус вручила випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, а п’ятьом із них – Анні Менько, Вікторії Гураль, Надії Осипів, Борису Федорчаку та Анастасії Шудравій – із відзнакою та  золоті медалі «За високі досягнення у навчанні». 
«Як маленькі пташенята, ви відлітаєте з гніздечка – Лисецького ліцею, – сказала Христина Піндус. – Знайте, що завжди можете повернутися сюди – такими сміливими, талановитими, впевненими, самодостатніми, чесними і гідними людьми. Тож, у щасливу путь!» 
Голова територіальної громади Анатолій Лущак подякував педагогічному колективу ліцею за багаторічну працю, вкладену у навчання та виховання випускників, і звернувся до них з такими словами: «Вам іти в доросле життя з тими зернами добра, віри, надії, патріотизму, пророщеними в цьому навчальному закладі. Пам’ятайте своїх викладачів, дружіть з нашою школою, йдіть своєю життєвою дорогою з гордо піднятою головою!»
Настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста селища Лисець о. Федір Бойко нагадав учасникам урочистого дійства слова Блаженної пам’яті Андрея Шептицького: «Держава починається з родини, і родина є в школі, де дитина отримує знання і з ними, коли стає дорослою, йде в дорогу життя. 
Ви почерпнули в ліцеї великий багаж знань, і найбільшою нагородою буде добре християнське життя, віра в Бога, віра в надію розбудувати державу ще кращою. Прошу Всевишнього Бога, щоби Дух Святий вас супроводжував, Син Божий був учителем вашого життя, Отець Небесний благословив на всі добрі вчинки, а Пречиста Діва Марія була для вас заступницею».  
Ліцеїсти подякували батькам і вчителям за науку та виховання, розповіли про свої плани та омріяні професії. А далі був прощальний вальс…