ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

Новини 22 березня 2022
19 березня віддав життя за Україну житель Лисця Юрій Чижов. Громада втратила справжнього патріота: учасника Революції Гідності, що з 2013 року перебував у лавах Богородчанського районного реєстрового козацького товариства імені Івана Виговського. Вже зараз з перших днів російського вторгнення Юрій, як доброволець, не вагаючись став в обороні країни. 
Народився Юрій Володимирович 8 грудня 1976 року в селищі Лисець. З 1984 по 1994 рік навчався у Лисецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Вищу освіту здобув після закінчення навчання на фізико-математичному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Трудову діяльність пов’язав із обраним фахом. Працював у комп’ютерній сфері, по даний час працевлаштований був у фірмі з ремонту та продажу комп’ютерної техніки. Був консультантом Богородчанського районного суду. 
Нині, коли надійшла сумна звістка, в скорботі родина, друзі, побратими та вся громада. Лисецька селищна рада висловлює щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати справжнього патріота батьківщини, котрий віддав своє життя за вільну Україну. 
Нехай світла пам’ять про Юрія назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Господь Бог подарує йому вічне життя та спокій. Вічна пам'ять Герою! 
Похорон відбудеться 22 березня о 14.00.