ЛІЦЕЇСТИ СТАРОГО ЛИСЦЯ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «НАДІЯ НАЦІЇ»

Новини Освіта Спорт 26 квітня 2023

Задля формування загальнонаціональної єдності, підняття духу, популяризації здорового способу життя та залучення учнів закладів середньої освіти краю до регулярних занять спортом Івано-Франківський коледж фізичного виховання за сприяння департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА започаткував спортивні змагання «Надія нації» серед закладів загальної середньої освіти Прикарпаття.

Читайте далі

У ЛИСЦІ ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВІДКРИЛИ ПІДСТАНЦІЮ ЕКСТРЕНОЇ ДОПОМОГИ

Новини 26 квітня 2023

Відкриття та освячення 25 квітня приміщення підстанції «Лисець» Тисменицької станції комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» стало гарним дарунком місцевим фельдшерам до професійного свята – Дня працівників швидкої медичної допомоги, яке в Україні припадає на 28 квітня.

Читайте далі

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я!

Анонси Новини 25 квітня 2023

В рамках Європейського тижня імунізації в Лисецькій громаді в середу, 26.04.2023 року заплановано проведення акції «День здоров’я». Захід відбудеться в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи охорони здоров’я». Початок акції о 11.00 год. Місце проведення – біля Поліклінічного відділення КНП «Лисецька лікарня» по вул. Січових Стрільців, 53 в селищі Лисець.

Читайте далі

ОКОПНІ СВІЧКИ ДЛЯ ЗСУ ВІД ЛИСЕЦЬКИХ ЛІЦЕЇСТІВ

Новини 18 квітня 2023

Більше тисячі окопних свічок передали на передову нашим військовослужбовцям лисецькі ліцеїсти. Такий результат спільної благодійної акції для допомоги ЗСУ навчального закладу.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ З ВЕЛИКОДНЕМ МЕДИКІВ ТА ПАЦІЄНТІВ ПЕРШОГО ДОБРОВОЛЬЧОГО ХІРУРГІЧНОГО ШПИТАЛЮ

Новини 18 квітня 2023

У день Воскресіння Христового інтернаціональна медична родина та пацієнти Першого добровольчого хірургічного шпиталю, що працює на базі хірургічного центру БРАСС, зустрічали гостей. Очолювану Станіславом Онищуком команду лікарів-волонтерів з різних країн світу привітав зі світлим святом Великодня керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак та поповнив колекцію репродукцій картин, що прикрашають стіни центру та палати пацієнтів, гірським пейзажем намальованим старолисецьким художником Миколою Гаргатом.

Читайте далі

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

Новини 16 квітня 2023

Шановна громадо! Вітаю кожну родину селища Лисець, сіл Стебник, Старий Лисець та Посіч з найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Господнім! Великдень нам подарував надію! У цей день відбулося велике чудо – воскреслий Христос переміг темряву й смерть та приніс на землю людям благу радість.

Читайте далі

ПЕРЕДВЕЛИКОДНІЙ ВІЗИТ ПОЛЬСЬКИХ ПАРТНЕРІВ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 16 квітня 2023

Незважаючи на воєнний стан в нашій країні, партнери Лисецької територіальної громади з польської ґміни Ленчица знаходять можливість та сміливість приїжджати й підтримувати українців. Відрадно, що в рамках дводенного візиту керівник нашої партнерської ґміни Яцек Роґожіньскі, що привіз черговий гуманітарний вантаж, також мав змогу побувати на відкритті Дія Центру в Лисці.

Читайте далі

ВЕЛИКДЕНЬ У КОЖНУ ДОМІВКУ

Новини 14 квітня 2023

Щоби найвеличнішій день Воскресіння Господнього став святом для кожної родини, в Лисецькій територіальній громаді підготували продуктові набори для потребуючих. Бо передвеликодній період – час любові, милості та милосердя, а відтак місія справжнього християнина - принести любов та турботу найбільш нужденним.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СТАВ ДІЯ ЦЕНТРОМ

Новини 14 квітня 2023

Суть реформи місцевого самоврядування полягає не лише у передачі повноважень на місця та бюджетній децентралізації, а й у наближенні послуг до жителів найвіддаленіших населених пунктів. Відтак із утворенням територіальних громад останню функцію взяли на себе Центри надання адміністративних послуг.

Читайте далі

СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ З ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 10 квітня 2023

Представники Лисецької селищної ради, соціальні педагоги та практичні психологи навчальних закладів громади, медичні працівники місцевої лікарні, священнослужителі, громадські активісти взяли участь у стратегічній сесії з громадського здоров’я: нові можливості Лисецької громади.

Читайте далі