ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Новини 16 жовтня 2023

Як вберегти себе та своїх близьких від шахраїв, злочинців, вербувальників? Як не потрапити в ситуацію торгівлі людьми? Говоримо про це протягом тижня в інформаційній кампанії “Обізнаність рятує життя”. Сьогодні розповімо вам про один з важливих маркерів безпеки - це безпека власних документів.

Читайте далі

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО ТА ПЛІДНО В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Новини 13 жовтня 2023

11 жовтня Україна вперше разом зі світовим співтовариством відзначила День психічного здоров’я. У Лисецькій територіальній громаді, котра є учасником Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» саме в напрямку психічного здоров’я цей тиждень пройшов пізнавально, цікаво та навіть у ігровій формі дорослі разом із дітьми розбиралися у складових ментального здоров’я, від котрого залежить потенціал людини, можливість плідно працювати та долати звичайні життєві стреси, яких у цей воєнний час у нас аж надто багато.

Читайте далі

ДБАЙМО ПРО ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ!

Новини 12 жовтня 2023

Значна кількість населення особливо у сільській місцевості використовує для забезпечення питних потреб воду з шахтних колодязів.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ КЕРІВНИКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РІВНЕНЩИНИ ТА ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

Новини 12 жовтня 2023

10 жовтня на Івано-Франківщині розпочався візит з обміну досвідом «Ефективна діяльність комунальних інституцій в громадах», організований Програмою «U-LEAD з Європою».

Читайте далі

ЗОРІЄНТУВАТИ ШКОЛЯРІВ СТАРОГО ЛИСЦЯ У РІЗНОМАНІТТІ ПРОФЕСІЙ

Новини Освіта 11 жовтня 2023

мав на меті інтерактивний захід для молоді «Ярмарка професій», яку зорганізувало та провело 10 жовтня у Старолисецькому ліцеї Тисменицьке управління Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Читайте далі

ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ'Я.

Анонси Новини 10 жовтня 2023

11 жовтня весь світ відзначає день психічного здоров’я. Саме тому в громаді протягом наступних трьох днів заплановано багато заходів, щодо ознайомлення і покращення психічного здоров’я наших жителів. Спеціальні заняття пройдуть у початковій школі, та дитячому садочку. А для старшокласників та мешканців громади 11.10. о 11.00 за сприяння за Лисецької Селищної Ради, Проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я” КНП «Лисецька лікарня», Лисецького Ліцею, Старолисецького Ліцею, ДНЗ «Сонечко» буде проведено свято-квест. Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до заходу. Плануємо для Вас багато цікавеньких інтерактивів, приємний музичний супровід. Прийдіть і підтримайте наші креативні команди! Захід відбудеться на спортивному полі перед головною будівлею Лисецького ліцею.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У IV ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “РОЗВИТОК СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОЇ ВІДБУДОВИ”

Новини 9 жовтня 2023

5 та 6 жовтня в Ужгороді за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я МОЗ України, Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» та ДВНЗ «Ужгородський національний університет» відбулася IV Всеукраїнська наукова конференція з міжнародною участю «Розвиток системи громадського здоров’я України в умовах війни та післявоєнної відбудови».

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ ЗАВІТАЛА АМЕРИКАНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ

Новини 6 жовтня 2023

На початку робочого тижня до Лисця приїхали представники Християнської Місії Сполучених Штатів Америки. Під час зустрічі у Лисецькій селищній раді жителі американського штату Алабама Перрі Бейкер та Чіп МакЮен передали вітання від керівника їх Місії Джона Кахельмана - доброго друга Старолисецької громади, з котрою нас пов'язує понад 15-річна співпраця: десятки візитів та незліченна кількість переданої американським народом гуманітарної допомоги.

Читайте далі

НАЛАГОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА ПРОТОКОЛЬНИЙ СУПРОВІД ІНОЗЕМНИХ ДЕЛЕГАЦІЙ

Новини 3 жовтня 2023

стали предметом детального обговорення під час зорганізованого Регіональним офісом міжнародного співробітництва в Івано-Франківській області навчального семінару «Організація і протокольний супровід іноземних делегацій та налагодження міжнародного співробітництва».

Читайте далі

КЕРІВНИК ЦНАП ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРЕЗЕНТУВАЛА ОЧОЛЮВАНИЙ ПІДРОЗДІЛ

Новини 2 жовтня 2023

Задля обміну досвідом та покращення надання адміністративних послуг та цифровізації на базі Дія Центр в селі Устеріки Білоберізької територіальної громади на Верховинщині 29 вересня відбувся регіональний семінар-тренінг на тему «Організація роботи ЦНАП в Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській та Рівненських областях».

Читайте далі