Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «Діти війни»

Новини 7 листопада 2022

За офіційними даними зниклими безвісти вважають 249 українських дітей, а близько 10, 5 тисяч – примусово депортовані до росії. Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Його мета – сприяти пошуку дітей, визволити їх з місць примусового переміщення чи депортації.

Читайте далі

Інформація про соціальні послуги — на Гіді

Новини 7 листопада 2022

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

Читайте далі

ХІРУРГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ КНП "ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" СПІВПРАЦЮЄ З МЕДИЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

Новини 4 листопада 2022

Оновлене хірургічне відділення КНП «Лисецька лікарня», історія якого бере початок із 50-их років минулого століття, відколи у Лисці запрацював заклад охорони здоров’я, трансформується. Наразі тут надається допомога за такими напрямками, як загальна хірургія, травматологія, урологія та гінекологія

Читайте далі

У ЛИСЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Новини 3 листопада 2022

Діяльність Всеукраїнської Асоціації громад під час війни та актуальні проблеми життєдіяльності громад Прикарпаття - ці та ряд інших питань стали ключовими у порядку денному зборів Івано-Франківського обласного відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад». Формат зібрання був змішаним, все ж таки більшість керівників тергромад краю – членів ВАГ - прибули другого листопада у Лисець.

Читайте далі

Розумно споживайте електроенергію – заощаджуйте і допомагайте країні

Новини 2 листопада 2022

Щоб допомогти країні тримати енергетичний фронт, не витрачати марно енергію і гроші, кожен українець може зробити прості, але дієві кроки з енергоефективності у своєму побуті. Розумне енергоспоживання кожного дасть додаткову стабільність енергосистемі. Що саме і як зробити розповідає Держенергоефективності у рамках інформаційної кампанії, яка акумулює практичні поради з енергоефективності.

Читайте далі

Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років

Новини 2 листопада 2022

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розмістило на своєму сайті "Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років" для центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, управителів житлових будинків, керівників ОСББ (ЖБК), мешканців багатоповерхових і приватних будинків, суб’єктів господарювання державної та комунальної форми власності, які розроблено Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно із членами Експертної ради при Держенергоефективності.

Читайте далі

Більше енергоефективності – менше ризиків відключень електроенергії

Новини 2 листопада 2022

Продовжуємо максимально ефективно споживати електроенергію, щоб підтримувати стабільність енергосистеми, допомагати енергетикам та запобігати віяловим відключенням.

Читайте далі

В КНП «ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ» ВІДКРИЛИСЬ ДВА НОВИХ ВІДДІЛЕНЯ

Новини 2 листопада 2022

Першого листопада відбулися одразу два новосілля у комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня»: тут запрацювали цілодобове приймальне відділення та відділення для надання інтенсивної терапії.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛА ПРЕДСТАВНИК УПОВНОВАЖЕНОГО З ПРАВ ГРОМАДЯН, ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Новини 27 жовтня 2022

Візит до Лисецької територіальної громади Представника Уповноваженого з прав громадян, постраждалих внаслідок збройної агресії проти України Ольги Алтуніної відбувся в рамках робочого візиту на Івано-Франківщину.

Читайте далі

НЕ ТОЙ УРОЖАЙ, ЩО НА ПОЛІ, А ТОЙ, ЩО В КОМОРІ

Новини 25 жовтня 2022

Як тільки дозволили погодні умови у Лисецькій територіальній громаді приступили до збору картоплі. Упродовж декількох погожих днів жовтня зібрано урожай на всіх посадкових площах у селищі Лисець та селі Старий Лисець.

Читайте далі