ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ІГОР ДМИТРЕНКО ОЦІНИВ ХІД РЕМОНТНИХ РОБІТ У НОВОМУ ВІДДІЛЕННІ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ЛИСЕЦЬКОЇ ЛІКАРНІ

Новини 24 жовтня 2022

Разом із керівником Лисецької територіальної громади Анатолієм Лущаком та виконуючим обов’язки генерального директора КНП «Лисецька лікарня» Зеноном Макотою директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Дмитренко відвідав місцевий заклад охорони здоров’я.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАВ ЛІКАРЮ-ВОЛОНТЕРУ ГАЛИНІ ЧЕРНИШ МЕДАЛЬ «ДОБЛЕСТЬ ПРИКАРПАТТЯ»

Новини 18 жовтня 2022

17 жовтня голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак здійснив приємну та водночас почесну місію – передав спільну відзнаку Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради – медаль «Доблесть Прикарпаття» лікареві-волонтеру з Лисця Галині Черниш.

Читайте далі

У ЛИСЦІ ВІДБУЛОСЯ ОСВЯЧЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНОГО БУДИНКУ ТА ВІДКРИТТЯ ОСЕРЕДКУ «КАРІТАС ЛИСЕЦЬ»

Новини 18 жовтня 2022

Церква є тим милосердям, котра навчає любити, визнавати, творити та допомагати. Це довели на парафії Воздвиження Чесного Хреста Господнього селища Лисець, де минулої неділі у парафіяльному будинку запрацював осередок благодійного фонду «Карітас Лисець».

Читайте далі

СВЯТО ПОКРОВИ В ПОСІЧІ

Новини 16 жовтня 2022

День релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня, коли українці вшановують захисників та захисниць, відзначають День Українського козацтва та 80 років від часу створення Української повстанської армії, для села Посіч Лисецької територіальної громади особливий.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ПОСОЛ ЛАТВІЙСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ ТА ЗАСТУПНИЦЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Новини 8 жовтня 2022

Під час робочого візиту до Лисецької громади заступниця голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Людмила Сірко ознайомилася із умовами проживання та перебування внутрішньо переміщених осіб. Разом із очільником громади Анатолієм Лущаком представниця виконавчої влади у супроводі Надзвичайного та повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Ілгварса Кляви, що задля вивчення нагальних потреб переселенців перебував у ці дні на Прикарпатті, завітали до Шелтеру святої Ольги.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ТРОЄ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РАЗОМ ЗІ СВОЇМИ НАРЕЧЕНИМИ СТАЛИ НА РУШНИЧОК ЩАСТЯ

Новини 7 жовтня 2022

Звичайний робочий день жовтня у Лисецькій селищній раді перетворився на урочистий та символічний день. Одразу троє жителів громади, що боронять нашу землю від російської навали, разом зі своїми обраницями вирішили створити нові українські родини.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ПЕРЕБУВАЛИ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 5 жовтня 2022

На запрошення керівництва Лисецької територіальної громади, упродовж трьох днів у Лисці з робочим візитом перебувала делегація з ґміни Ленчица Республіки Польща – партнера Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ДО ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАЛИ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦЯ

Новини 4 жовтня 2022

На запрошення керівництва Лисецької територіальної громади, упродовж трьох днів, з 30 вересня по 2 жовтня, у громаді перебувала делегація з ґміни Ленчица Республіки Польща – партнера Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

РАЗОМ МИ – СИЛА! ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ ЗІБРАНО 85 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Новини 3 жовтня 2022

«Наше печиво скуштуй й грошей, звісно, не шкодуй! Про Вкраїну рідну дбай: ЗСУ допомагай!», «Ми смаколики спекли, щоб ЗСУ допомогти! Підходіть, купляйте й знову повертайтесь!»

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ВІДКРИТА ДЛЯ ПАЦІЄНТА

Новини 2 жовтня 2022

У комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради відбувся день відкритих дверей.

Читайте далі