СТАРИЙ ЛИСЕЦЬ ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ОДНОСЕЛЬЦІВ МИКОЛИ БІЛОГУБКА, МИХАЙЛА СІКОРИ, МИКОЛИ ВОЛОСЯНКА ТА ВАСИЛЯ МЕНЬКА

Новини 4 вересня 2023

Від початку повномасштабного вторгнення Лисецька територіальна громада втратила вже восьмеро жителів, які не вагаючись стали на захисті української державності, пішли добровольцями та призвані по мобілізації. Назавжди в пам'яті жителів Старого Лисця залишаться полеглі на війні мужні оборонці Микола Волосянко, Михайло Сікора, Микола Білогубка та Василь Менько.

Читайте далі

У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Новини Освіта 2 вересня 2023

Завдячуючи нашим захисникам, котрі мужньо протистоять загарбнику, освітні заклади в цей день змогли провести шкільні лінійки. Гостями свята на шкільних подвір'ях Стебника, Лисця та Старого Лисця стали батьки школяриків.

Читайте далі

23 ШКОЛЯРАМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВРУЧИЛИ СЕРТИФІКАТИ НА 1 000 ГРИВЕНЬ НА ПРИДБАННЯ ШКІЛЬНОГО ПРИЛАДДЯ

Новини 29 серпня 2023

В час війни, є чимало тих, хто потребує сторонньої підтримки, а благодійність – це добра можливість ділитися з тими, хто опинився в скруті. Відтак напередодні нового навчального року в Лисецькій селищній раді вирішили допомогти родинам з дітьми вразливих категорій.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИЦЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ЩОРІЧНІЙ ОСВІТНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ У КИЄВІ

Новини Освіта 28 серпня 2023

Серпнева освітня конференція, що пройшла під гаслом “Освіта єднає”, стала платформою для об’єднання фахівців з різних галузей освіти, зокрема педагогів, державних лідерів, міжнародних партнерів, представників громадських організацій та молоді з усіх регіонів України.

Читайте далі

НАВЧАЮТЬСЯ САМІ, ЩОБИ НАВЧАТИ ІНШИХ: СЕРПНЕВІ ОСВІТНІ СТУДІЇ-2023

Новини Освіта 26 серпня 2023

Загвіздянська територіальна громада стала місцем зустрічі керівників закладів освіти Загвіздянської, Угринівської, Єзупільської та Лисецької територіальних громад. Третій рік поспіль в рамках підписаної угоди про співпрацю керівники освітніх підрозділів та директори ліцеїв та гімназій в такому форматі обговорюють особливості освітнього процесу.

Читайте далі

МОЛЕБЕНЬ ЗА УКРАЇНУ В СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 25 серпня 2023

У День незалежності України за доброю традицією багаточисельна громада Старого Лисця зібралася біля символічної могили борцям за волю України. Тут місцеві священнослужителі: отець Іван із церкви Святого Миколая та отець Іван із Церкви Собору Пресвятої Діви Марії та Йосифа Обручника відправили молебень за нашими полеглими захисниками та усіма краянами, які виборювали таку омріяну незалежну Україну.

Читайте далі

ВІЧЕ ДО 32-ОЇ РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ В СЕЛИЩІ ЛИСЕЦЬ

Новини 25 серпня 2023

32 роки тому, 24 серпня 1991 року, Україна відновила свою самостійність, стала творцем своєї долі, нам повернуто горде ім’я – українець. Сьогодні найвеличніше і без перебільшення, найзначніше свято українства – День Незалежності України. У селищі Лисець віче з нагоди державного свята розпочалося підняттям військовослужбовцями Національної гвардії України синьо-жовтого стягу під спільне виконання Державного гімну України.

Читайте далі

АНАТОЛІЙ ЛУЩАК НАГОРОДЖЕНИЙ СПЕЦІАЛЬНОЮ ВІДЗНАКОЮ - ХРЕСТОМ “НАРОДЖЕНІ ВІЙНОЮ”

Новини 11 серпня 2023

З нагоди Дня Державності України та особливі заслуги в утвердження суверенітету та незалежності України, сприяння у всебічному забезпеченні 75 окремого батальйону 102 окремої бригади регіонального управління “Захід” Сил Територіальної оборони, для підвищення його боєздатності, за активну участь у розбудові структур Збройних Сил України, надійний тил Наказом командира військової частини А7127 підполковника Віктора Павлюка голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак нагороджений відзнакою командира батальйону “Хрест “Народжені війною”.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ВИДАЄ СВОЮ ГАЗЕТУ

Новини 10 серпня 2023

Шановні жителі Стебника, Лисця, Посічі та Старого Лисця, хочемо сповістити вам, що наша громада розпочала випуск інформаційного вісника. Світ побачив вже третій номер газети “Лисецька громада”. Двічі на місяць ми інформуватимемо вас про знакові події громади, на сторінках вісника розміщуватимемо інформацію про життєдіяльність виконавчого комітету, оприлюднюватимемо актуальні рішення сесійних засідань. Безкоштовна газета надходитиме у кожен двір територіальної громади.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ЛІКАРНІ ВІДКРИЛИ ВІДДІЛЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ТА РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ

Новини 4 серпня 2023

У комунальному некомерційному підприємстві “Лисецька лікарня” Лисецької селищної ради новосілля. Після реконструкції та капітальних ремонтів поруч із приймальним покоєм відкрилося нове відділення фізичної та реабілітаційної медицини.

Читайте далі