ЛИСЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ЗДОБУЛА ГРАН-ПРІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ОНЛАЙН-ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРСІ "БЕЗПЕЧНА ГРОМАДА"

Новини 25 травня 2021

Дякуємо кожному за уподобайки, надіслані за відеоролик Лисецької громади. Завдяки активності жителів, друзів, знайомих та незнайомих раніше нам людей коло симпатиків громади значно побільшало.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА - ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ МІЖНАРОДНОГО ФОНДУ "ВІДРОДЖЕННЯ"

Новини 24 травня 2021

Минулого місяця оголошено переможців конкурсу “Посилення потенціалу громад реалізовувати системні зміни у сфері безпеки, що пов’язані з особливими загрозами та потребами в умовах пандемії COVID-19”.

Читайте далі

ШКІЛЬНА ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - У ФІНАЛІ "КУБКА КОРОЛЯ ДАНИЛА-2021"

Новини Спорт 24 травня 2021

22 травня в Богородчанах стартував перший етап турніру з міні-футболу між командами 8-11 класів територіальних громад Івано-Франківської області "Кубок Короля Данила-2021".

Читайте далі

Святкуємо День вишиванки

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу.

Читайте далі

УНІВЕРСИТЕТ КОРОЛЯ ДАНИЛА ТА ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА УКЛАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Новини Освіта 20 травня 2021

13 травня в Лисецькій селищній раді відбулося офіційне підписання Меморандуму про співпрацю у сфері підтримки та розвитку молоді із закладом вищої освіти – Університет Короля Данила.

Читайте далі

До уваги роботодавців!

Анонси Новини 19 травня 2021

21.05.2021 року о 10.00 год. в приміщенні Лисецької селищної ради Тисменицька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості проводить семінар для роботодавців Лисецької ОТГ. Запрошуємо роботодавців взяти участь в семінарі.

Читайте далі

Безпека це важливо

Новини 12 травня 2021

Лисецька громада бере участь у всеукраїнському онлайн-фестиваль-конкурсі "Безпечна громада". Прохання підтримати відеоролик про громаду на YouTube за посиланням

Читайте далі

Медсестра – не просто професія, це стан душі

Новини 12 травня 2021

Шановні медичні сестри! З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри – прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я!

Читайте далі

Свято зі сльозами на очах

Новини 10 травня 2021

76-у річницю перемоги над нацизмом цьогоріч святкували Провідної неділі, у свято Божого Милосердя.

Читайте далі

День матері

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят стосується кожного з нас. Це свято – День матері, що відзначається у більшості країн світу у другу неділю травня і запроваджено на честь усіх матерів: як тих, хто народив дітей, так і тих, хто лише збирається стати мамою.

Читайте далі