КЕРІВНИКИ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ПРИДБАЛИ ДРОН ДЛЯ ЗСУ

Новини 9 грудня 2022

Не тільки щоденною працею, яку робить кожен керівник територіальної громади у себе на місцях, а реальною справою для Збройних Сил України вирішили долучилися представники органів місцевого самоврядування Прикарпаття.

Читайте далі

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ РЕМОНТУЄМО ДОРОГИ

Новини 8 грудня 2022

Завдячуємо фірмі ПБС за свято для Лисецької громади: в Старому Лисці проведені якісні роботи щодо експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Вистелені асфальтним покриттям найбільш проблемні ділянки майже на 2 кілометрах місцевих автошляхів Івано-Франківськ-Старий Лисець та Старий Лисець-Посіч.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Новини 7 грудня 2022

Гостями ранкової наради в Лисецькій селищній раді стали військовослужбовці. В такий спосіб в громаді вирішили привітати наших тероборонівців та нацгвардійців з професійним святом. Нинішній день - нагода подякувати за збережену країну усім представникам Збройних Сил України, котрі вже десятий місяць, відбиваючи атаки ворога та проводячи наступальні операції, ціною власного здоров'я, а дехто й життя, показують свою фаховість на фронті.

Читайте далі

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

Новини 6 грудня 2022

Пропонуємо добірку послуг на Гіді з державних послуг, які стануть корисними для тих, хто вже став на шлях волонтерства, або має бажання приєднатись до добрих справ

Читайте далі

КОЖЕН ІЗ НАС ВОЛОНТЕР

Новини 5 грудня 2022

У Міжнародний день волонтерів, що відзначається в усьому світі мільйонами волонтерів 5 грудня, хочеться сказати особливі слова вдячності кожній людині, котра надає безоплатну допомогу хворим, неповносправним, людям, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Читайте далі

ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВОЮВАЛА “БРОНЗУ” У ФУТЗАЛЬНІЙ ПЕРШОСТІ В РАМКАХ СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНОЇ АКЦІЇ “МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПРИКАРПАТТЯ - ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ”

Новини 5 грудня 2022

етього грудня на паркеті манежу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання завершилася спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття - Збройним Силам України”. Акція, що стартувала 27 листопада, і проходила як спартакіада органів місцевого самоврядування краю, стала чисельною, бо за першість у волейболі, футзалі, індивідуальні нагороди у настільному тенісі, шахах та шашках змагалися три десятки команд, сформовані з депутатів рад усіх рівнів.

Читайте далі

З ТУРБОТОЮ ПРО ПОТРЕБУЮЧИХ

Новини 2 грудня 2022

Консервоване м'ясо, олія, цукор, борошно, сіль та рис - саме ці продукти харчування будуть передані закладам охорони здоров'я області, в яких надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам, а також соціальним закладам області, де перебувають переселенці.

Читайте далі

НА ДОНЕЧЧИНІ ЗАГИНУВ МИХАЙЛО СІКОРА ЗІ СТАРОГО ЛИСЦЯ

Новини 1 грудня 2022

В Лисецьку громаду прийшла сумна звістка - боронячи рідну землю від російських окупантів, загинув військовослужбовець Збройних Сил України Михайло Сікора із села Старий Лисець. Життя 30-річного старшого солдата 3 гірсько-штурмової роти однієї із військових частин обірвалося 28 листопада поблизу села Білогорівка Бахмутського району Донецької області, де у стрілецькому бою стілець-снайпер отримав смертельне поранення.

Читайте далі

АВТОМАТИЧНИЙ БІОХІМІЧНИЙ АНАЛІЗАТОР - АНАЛІЗИ ШВИДШЕ ТА ЯКІСНІШЕ

Новини 1 грудня 2022

Придбаний Лисецькою селищною радою новий автоматичний біохімічний аналізатор BioChem FC-200 вартістю 500 тисяч гривень значно пришвидшить роботу клініко-діагностичної лабораторії комунального некомерційного підприємства “Лисецька лікарня”.

Читайте далі

Інформування про соціальні послуги на Гіді.

Новини 29 листопада 2022

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

Читайте далі