СТАРТУВАВ ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН-2021/2022

Новини Спорт 30 серпня 2021

До уваги шанувальників наймасовішої на наших теренах гри, у зв'язку із адміністративно-територіальною реформою змінено формат проведення чемпіонатів та першостей під егідою асоціації аматорського футболу.

Читайте далі

Серпневі студії педагогічних працівників

Новини Освіта 30 серпня 2021

Серпневі студії педагогічних працівників закладів освіти громади відбувалися впродовж 25-27 серпня 2021 року.

Читайте далі

ІЛОВАЙСЬК: ПАМ'ЯТАЄМО ЗАГИБЛИХ

Новини 30 серпня 2021

29 серпня, у день пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у церкві Воздвиження Чесного Хреста селища Лисець помолилися за душі співвітчизників: військовослужбовців та добровольців, що полягли у Іловайську.

Читайте далі

Визначено керівника Старолисецького ліцею

Новини Освіта 27 серпня 2021

У четвер, 26 серпня відбувся конкурс на посаду керівника Старолисецького ліцею Лисецької селищної ради.

Читайте далі

З 01 вересня 2021р.Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних

Новини 27 серпня 2021

Із 04 червня в Україні була запроваджена цільова модель формування та видачі е-лікарняних.

Читайте далі

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ЖИТЕЛЯМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 26 серпня 2021

Фахові консультації з питань пенсійного забезпечення та відповіді на запитання, які стосувались порядку нарахування пенсії, залежності її розміру від величини зарплати і тривалості страхового стажу, здійснених цьогоріч пенсійних перерахунків, необхідних для призначення пенсії документів, отримали 26 серпня жителі Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 24 серпня 2021

24 серпня найвеличніше і без перебільшення, найзначніше свято українства – День Незалежності України у населених пунктах Лисецької територіальної громади святкували разом із мільйонами співвітчизників по-особливому трепетно.

Читайте далі

ДЕЛЕГАЦІЯ ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА ГОСТЮВАЛА У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 24 серпня 2021

На запрошення голови Лисецької селищної територіальної громади Анатолія Лущака 21-23 серпня у територіальній громаді перебувала делегація ґміни Ленчица Республіки Польща. Для війта ґміни Яцека Рогожіньськєго та депутата ґміни Марека Якубовскєго це вже третій візит на Прикарпаття.

Читайте далі

Прапор звивається стрімко у вись

Новини 23 серпня 2021

Прапор звивається стрімко у вись Синьо-жовтим мереживом долі, В ньому мрії одвічні сплелись, В ньому щедрості неба і поля. 23 серпня українці вшановують національний символ - свій прапор. У цей день ознаменований Днем Державного прапора по всій країні: від найменшого її населеного пункту до величавої столиці здіймається гордо жовто-блакитне знамено, як символ незалежної держави.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ НА СЕСІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Новини 21 серпня 2021

Напередодні 30-ої річниці з дня проголошення Акта про незалежність України голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із колегами із інших територіальних громад новоутворенного в рамках адміністративно-територіальної реформи Івано-Франківського району став учасником восьмої позачергової урочистої сесії Івано-Франківської районної ради.

Читайте далі