ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ РАЗОМ ІЗ ФРАНКІВСЬКИМИ ВОГНЕБОРЦЯМИ ВРЯТУВАЛИ ВІД ВОГНЮ БУДИНОК У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 25 січня 2024

Вранці 24 січня на службу 101 надійшло повідомлення про те, що в Старому Лисці по вулиці Садовій горить комплекс господарських споруд у приватному господарстві.

Читайте далі

ЯКЩО ВИ СТАЛИ СВІДКОМ ФАКТІВ ЗАГРОЗИ ДОВКІЛЛЮ-ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ У ЗАСТОСУНКУ ЕКОЗАГРОЗА!

Новини 23 січня 2024

Кожен громадянин України, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля у застосунку Еко-Загроза.

Читайте далі

ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ДО ПЛАНУ ЗАХОДІВ З РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Запрошуємо мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, установ і організацій усіх форм власності долучитися до надання пропозицій та проєктів до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Лисецької громади на 2024-2030рр.

Читайте далі

РОЗКОЛЯДА В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ: ОБ'ЄДНАННЯ ТАЛАНТІВ І ДУХОВНА СПІЛЬНІСТЬ

Культура Новини 16 січня 2024

14 січня 2024 року в будинку культури села Старий Лисець відбулася Розколяда, що об'єднала Лисецьку громаду в святковій атмосфері. Розпочався вечір звітом селищного голови Анатолія Лущака. У своєму виступі він розказав про досягнення виконавчого комітету протягом 2023 року, поділився планами на майбутнє та відзначив спільні досягнення, завдяки яким громада стає ще сильнішою та об'єднанішою.

Читайте далі

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ "ОБЛАШТУВАННЯ РЕСУРСНОЇ КІМНАТИ ДЛЯ ДІТЕЙ В СТАРОЛИСЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ"

Новини Освіта 15 січня 2024

Проєкт розроблено та реалізовано Лисецькою ініціативною групою (керівник проєкту Наталія Ярощук) у партнерстві ГО «Природничий клуб «Кедрина» в рамках програми «SCLR» за фінансової підтримки Угорська Екуменічна Служба Допомоги. Проєктна пропозиція стала одним із переможців в конкурсі проєктних заявок, який проводила Угорська Екуменічна Служба Допомоги в рамках програми «SCLR» у вересні - жовтні 2023року.

Читайте далі

СТЕБНИЧАНИ ДІЙСТВОМ РОЗКОЛЯДИ ЗАВЕРШИЛИ РІЗДВЯНІ СВЯТА ТА ПІДСУМУВАЛИ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Культура Новини 10 січня 2024

У релігійне свято Собору Івана Предтечі мешканці села Стебник Лисецької територіальної громади у церквах Різдва Пречистої Діви Марії УГКЦ та Різдва Пресвятої Діви Марії ПЦУ колядками та віншуваннями прославили Різдво Христове.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ПРИКАРПАТСЬКИХ ГВАРДІЙЦІВ ІЗ 32-ОЮ РІЧНИЦЕЮ З ДНЯ СТВОРЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ

Новини 3 січня 2024

2 січня минає 32 роки від часу створення на Прикарпатті військової частини 1241 Національної гвардії України.

Читайте далі

ЩОБ СВЯТА ПРОЙШЛИ БЕЗ ПРИГОД

Новини 30 грудня 2023

Поліцейським офіцером громади та працівником ювенальної поліції відділення поліції № 1 (м. Тисмениця) Івано-Франківського районного управління поліції проведено робочу зустріч з представниками Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ЗАГИБЛІ НА ВІЙНІ РОМАН ДУБІНСЬКИЙ ТА ЮРІЙ КАЙГОРОДОВ ПОСМЕРТНО НАГОРОДЖЕНІ ОРДЕНАМИ «ЗА МУЖНІСТЬ»

Новини 30 грудня 2023

Дзвін пам’яті, що пролунав 29 грудня у меморіальному сквері Івано-Франківська, об’єднав у щирій молитві за кожного нашого краянина, що віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України, представників обласної державної адміністрації та обласної ради, громадських організацій, духовенство та родин військовослужбовців.

Читайте далі