«Перемога залежить від кожного з нас», - гвардієць про бої на Луганщині

Новини 10 березня 2023

Максим із позивним «Ципа» проходить службу в лавах Національної гвардії України з 2019 року. До початку повномасштабного вторгнення брав участь в Операції об’єднаних сил на Донецькому напрямку. Після 24 лютого виконував бойове завдання на Харківщині та Донеччині. Найважчий бій був у Кремінній Луганської області.

Читайте далі

НА ПОШАНУ ВЕЛИКОМУ ТАРАСОВІ ШЕВЧЕНКУ

Новини 10 березня 2023

9 та 10 березня українська громадськість вшановує геніального поета, самобутнього прозаїка, талановитого художника, громадсько-політичного діяча, символа української нації Тараса Григоровича Шевченка.

Читайте далі

«Наша ціль – повернути захоплені загарбниками українські території», - майбутній снайпер бригади «Лють»

Новини 10 березня 2023

Бійці новоствореної об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» після завершення етапів конкурсного відбору проходять навчання з домедичної медицини, вогневої та тактичної підготовки.

Читайте далі

Підготовка до виїзду на фронт добровольців штурмової бригади «Спартан»

Новини 9 березня 2023

У навчанні беруть участь мобілізовані громадяни, військовослужбовці за контрактом та добровольці, які прибули по програмі «Гвардія наступу».

Читайте далі

Про земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг

Новини 8 березня 2023

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити. До дня землевпорядника підготували добірку сервісів у сфері земельних відносин. Зберігайте та діліться з друзями!

Читайте далі

В УКРАЇНІ ПОНОВЛЕНО ПРОГРАМУ "РУКА ДОПОМОГИ"

Новини 6 березня 2023

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин. З початком повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, створення механізмів підтримки для організації підприємницької діяльності і здобуття економічної самостійності для таких родин набуло особливої актуальності.

Читайте далі

Які сервіси з перевезення доступні на Гіді з державних послуг?

Новини 3 березня 2023

Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина. Якщо ваша діяльність пов'язана з логістикою, транспортуванням чи перевезенням пасажирів — зберігайте добірку корисних послуг на Гіді.

Читайте далі

ПАНАХИДА ЗА ЗАГИБЛИМИ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯМИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 25 лютого 2023

У річницю російсько-української війни у Лисецькій територіальній громаді спільною молитвою представники селищної ради, громадськість, родини загиблих склали подячну молитву Господу Богу за прожитий найтрагічніший рік, коли 24 лютого 2022 року о 4.00 на українську землю прийшли загарбники.

Читайте далі

МИ ВИСТОЯЛИ, А ВІДТАК - ПЕРЕМОЖЕМО!

Новини 24 лютого 2023

Лютий для нинішнього покоління українців став чи не найтрагічнішим та знаковим на пам’ятні дати місяцем в році. Вшанування історичних подій та дат, формування зв’язків з рідною землею, рідною мовою, народними традиціями, звичаями та культурою є джерелом патріотизму для нашого молодого покоління.

Читайте далі

Соціальний захист - державні послуги на Гіді

Новини 23 лютого 2023

Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях. Дізнайтесь про послуги з соціального захисту на Гіді з державних послуг. Буде корисно усім, хто потребує соціальної допомоги, зокрема безробітним, вимушеним переселенцям, людям похилого вік

Читайте далі