НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ 42-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ ВАСИЛЬ МЕНЬКО

Новини 10 липня 2023

умна звістка прийшла в Лисецьку територіальну громаду. При виконанні бойового завдання, пов'язаного із захистом батьківщини при здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на сході України загинув солдат Василь Павлович Менько.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ПРАВООХОРОНЦІВ

Новини 5 липня 2023

4 липня своє професійне свято відзначили працівники Національної поліції України. Привітав керівництво Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, котрий пропрацював не один десяток літ, виховавши та підготувавши на викладацькій ниві покоління правоохоронців.

Читайте далі

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

Новини 30 червня 2023

У зв’язку з складною військово-політичною ситуацією у нашій державі, імовірність виникнення нештатних ситуацій на Запорізькій АЕС, можливістю застосування російським агресором ядерної зброї, надаємо порядок дій у вищевказаних кризових ситуаціях.

Читайте далі

АДРЕСИ УКРИТТІВ ТА СХОВИЩ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Новини 16 червня 2023

У громадян виникає запитання: куди прямувати, щоб забезпечити собі та рідним безпечне перебування під час повітряної тривоги? Лисецька селищна рада повідомляє, що всі наявні на території Лисецької громади захисні споруди цивільного захисту приведено в готовність для укриття населення. Цих захисних споруд в громаді є п’ять, і розташовані вони за наступними адресами:

Читайте далі

АЛГОРИТМ ДІЙ ПРИ СИГНАЛІ «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»

Новини 16 червня 2023

Якщо почули сирени, перебуваючи вдома: 1. Ввімкнути телевізор чи радіоприймач і уважно прослухати інформацію про характер тривоги; 2. За можливості попередити сусідів і одиноких людей, що мешкають поруч;

Читайте далі

НЕБЕЗПЕЧНА РОСЛИНА - БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

Новини 14 червня 2023

За останні роки набуває поширення дуже небезпечна рослина - Борщівник Сосновського.

Читайте далі

ШАХРАЙСЬКІ СХЕМИ. ПРОСТІ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ

Новини 13 червня 2023

У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах. Національна поліція України розробила короткі інструкції що робити, щоб не попасти в пастку до шахраїв.

Читайте далі

УВАГА! ВНЕСЕННЯ ЗЗР!

Новини 28 травня 2023

ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» повідомляє, що на орендованих нашим підприємством землях, навколо села Старий Лисець, буде проводитись внесення ЗЗР по посівах сої. Терміни внесення: 29 травня – 03 червня 2023 року.

Читайте далі