У СТЕБНИКУ ВІДБУЛОСЯ ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО «ВІЧНИЙ, ЯК НАРОД», ПРИСВЯЧЕНЕ 210-РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА

Новини 11 березня 2024

Аматори пісні та художнього слова, численні глядачі вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв, які ціною власного життя відстояли на полі бою державну незалежність та свободу, висловили співчуття родинам загиблих земляків.

Читайте далі

ПОЛЬСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ДОСТАВИЛИ В ЛИСЕЦЬ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Новини 9 березня 2024

Мешканці польського міста Колобжег Павел Марек, Ярослав Єдинак і Галина Дзюнька привезли в Лисецьку лікарню медикаменти, засоби дезінфекції та гігієни, передали їх у відділення стаціонарної паліативної допомоги.

Читайте далі

У ЛИСЦІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВІЧЕ З НАГОДИ 210-Ї РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА

Новини 9 березня 2024

Його учасники вшанували пам'ять загиблих земляків та усіх українців, які зі зброєю в руках до останнього подиху боронили рідну землю від ворога-супостата.

Читайте далі

«ГАЗМЕРЕЖІ» ВІДТЕПЕР ЗДІЙСНЮЮТЬ РОЗПОДІЛ ГАЗУ НА ТЕРИТОРІЇ ЛІЦЕНЗІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ»

Новини 7 березня 2024

З 1 березня 2024 року розподіл природного газу споживачам клієнтів АТ «Тисменицягаз», здійснює Івано-Франківська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України», яке входить до Групи Нафтогаз.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО ЕКОЛОГІЧНОГО НАГЛЯДУ (КОНТРОЛЮ) В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Новини 1 березня 2024

ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міністерства довкілля і природних ресурсів України, завдяки якому кожен зможе дізнатися достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТОВ «УКРПРОТЕЗ»

Новини 29 лютого 2024

У ній взяли участь заступник директора з медичної роботи центру протезування «Укрпротез» Вікторія Оліх, представник цього підприємства в Івано-Франківській області Ігор Якимів, керівники та працівники Лисецької, Загвіздянської та Старобогородчанської територіальних громад, медики.

Читайте далі

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПИТАНЬ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ПРИ ВИКОНКОМІ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Новини 23 лютого 2024

Рада є консультативно-дорадчим органом, створеним з метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримки та захисту переміщеного бізнесу на території громади.

Читайте далі

Газета "Лисецька громада" № 3(16)

Новини 22 лютого 2024

Вийшов новий номер газети "Лисецька громада". Архів всіх номерів газети можна переглянути за посиланням: https://lsr.if.ua/gazeta-lisecka-gromada.

Читайте далі

ВИКЛАДАЧІ ТА ВИХОВАНЦІ ЛИСЕЦЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ

Новини 19 лютого 2024

Після проведення конкурсів в усіх дитячих музичних школах і школах мистецтв області журі відбере найкращі колективи, які наприкінці весни виступлять у гала-концерті на сцені обласної філармонії.

Читайте далі

ПОДЯКА ПОРАНЕНОМУ ВЕТЕРАНОВІ ЗА МУЖНІСТЬ І СТІЙКІСТЬ

Новини 19 лютого 2024

Голова селищної ради Анатолій Лущак привітав із днем народження мешканця Старого Лисця Романа Фуштея, який після тяжкого поранення на фронті нині проходить реабілітацію. Вісімнадцятого лютого Роману Івановичу виповнилося 47 років.

Читайте далі