ЄДНІСТЬ ЗАДЛЯ ПОШАНИ МИНУВШИНИ

Новини 28 грудня 2022

Чотиритисячна громада села Старий Лисець Лисецької територіальної громади продемонструвала свою єдність та згуртованість у поліпшенні благоустрою місцевого кладовища.

Читайте далі

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Новини 27 грудня 2022

Поки наш східний сусід погрожує світу ядерною війною, ми продовжуємо пам’ятати тих, хто ціною власного життя та здоров’я став на захист Європи та світу в день, який назавжди змінив історію й долі тисяч людей.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ВІДІБРАНА ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОЄКТІ USAID «РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я»

Новини 23 грудня 2022

22 грудня в Лисецькій селищній раді відбулася ознайомча зустріч із представниками проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», де окреслено основні пріоритети обраної громадою ініціативи.

Читайте далі

ЗАВЖДИ НА СТОРОЖІ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ

Новини 22 грудня 2022

Це гасло із банеру місцевої пожежної охорони в Старому Лисці якнайкраще харакреризує мету, створеного наприкінці 2007 року першого в районі підрозділу місцевої пожежної охорони.

Читайте далі

ОЙ ХТО, ХТО МИКОЛАЯ ЛЮБИТЬ

Новини 19 грудня 2022

Напередодні Дня Святого Миколая кожнен з нас, не залежно чи то зовсім мала дитина, а чи надцятилітня людина хоче дива. Поміж тим, справжні дива здатні створювати одні люди для інших та за прикладом Чудотворця - опікуна та захисника знедолених, від щирого серця дарувати святковий настрій.

Читайте далі

СУЧАСНА КАРЕТА ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ВІД ЧЕСЬКИХ БЛАГОДІЙНИКІВ

Новини 17 грудня 2022

16 грудня КНП "Лисецька лікарня" отримала сучасний автомобіль швидкої допомоги. Нове службове авто вже друга карета швидкої, передана закладу охорони здоров'я Лисецької територіальної громади від чеських благодійників.

Читайте далі

ВАЖКО АЛЕ ВАРТО

Новини 15 грудня 2022

З метою підвищення підтримки та позитивного відношення до Збройних Сил України, Міністерством оборони України розроблено візуальені матеріали "Важко але варто".

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Новини 13 грудня 2022

Своєчасно реагувати на проблеми та запобігати вчиненню правопорушень, а ще - підтримувати постійний контакт з мешканцями Лисецької територіальної громади та щоденно 24/7 забезпечувати порядок на своїй території покликаний поліцейський офіцер громади Роман Ляцький, котрий приступив до виконання службових повноважень з відкриттям у Лисці поліцейської станції.

Читайте далі

ДОПОМОГА ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІД ПОЛЬСЬКИХ ПОБРАТИМІВ

Новини 12 грудня 2022

Упродовж трьох років від часу підписання угоди про співпрацю між ґміною Ленчица Лодського воєводства Республіки Польща та Старолисецькою сільською радою, а нині вже усією Лисецькою територіальною громадою, партнери неодноразово обмінювалися поїздками. У дні, коли українці вітають своїх оборонців з професійним святом, а багатотисячна армія народних обранців святкує День місцевого самоврядування, Лисецька територіальна громада приймала вітання від своїх колег із Польщі.

Читайте далі

СЕЛИЩНА РАДА ВІДЗНАЧЕНА ПОДЯКОЮ ПЕРШОГО ДОБРОВОЛЬЧОГО ХІРУРГІЧНОГО ШПИТАЛЮ

Новини 10 грудня 2022

Керівник Першого добровольчого хірургічного шпиталю Станіслав Онищук частий гість в Лисецькій селищній раді. Позаяк від часу роботи в Лисці на базі хірургічного центру БРАСС добровольчого хірургічного шпиталю налагоджена тісна співпраця із органом місцевого самоврядування.

Читайте далі