ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗУСТРІЧІ З УРЯДОВЦЯМИ І НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ

Новини 25 січня 2024
У Києві відбулася чергова зустріч членів правління Всеукраїнської асоціації громад із Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим, його заступницею Олександрою Азархіною, головою Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Оленою
Шуляк.
Під час цієї зустрічі, учасником якої був Лисецький селищний голова, керівник Івано-Франківського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад Анатолій Лущак, обговорювалися питання, які нині турбують українські громади: законопроєкт про мобілізацію, відшкодування заборгованості різниці в тарифах, освітню субвенцію, розвиток сільських територій, ресурсну спроможність громад, комплексно-просторове планування та багато іншого. 
Віце-прем’єр-міністр Олександр Кубраков відзначив, що зустріч була конструктивною, корисною для урядовців, депутатів і представників громад. 
«Все в одну нараду не вмістиш. Головне, що маємо діалог і взаємну готовність до вирішення існуючих проблем», – заявив виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад Іван Слободяник.