ТРОЄ ПОСАДОВЦІВ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ МАГІСТРІВ

Новини 27 січня 2024

В Інституті гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося вручення випускникам дипломів магістрів публічного

управління та адміністрування.

Серед новоспечених магістрів – троє посадовців Лисецької селищної ради. Начальник фінансового відділу Надія Самойленко, керівник служби у справах дітей Наталя Данилюк та начальник відділу кадрової та правової роботи Тетяна Гаєва, успішно склавши єдиний кваліфікаційний іспит, закінчили інститут і здобули другу вищу освіту.

Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, який на запрошення директора Інституту, доктора філософських наук, професора, депутата обласної ради Дмитра Дзвінчука відвідав церемонію вручення дипломів магістрів, привітав колег і висловив упевненість, що отримані знання допоможуть їм ефективніше організовувати роботу своїх підрозділів.

До речі, у Лисецькій селищній раді майже кожен п’ятий працівник має магістерський ступінь, що свідчить про високий професійний і кадровий потенціал колективу.