Збірна Лисецької громади стала переможцем спартакіади серед сільських і селищних громад області

Новини 2 липня 2024

Організатором цих змагань, які відбулися в Лисці, була обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». За словами її голови Михайла Вінтоняка, після проведення адміністративної реформи територіальні громади стали центрами розвитку спорту, тому проведення спартакіади серед них є дуже актуальним. Вона сприяє популяризації фізичної культури і спорту, здорового способу життя, залучення мешканців до занять у спортивних секціях і гуртках.

До програми цьогорічної спартакіади ввійшли змагання з шашок і шахів, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, волейболу і футзалу. Збірна Лисецької громади рівно виступила в усіх видах і в загальному заліку посіла перше місце. На другому місці – збірна Ворохтянської громади, на третьому – Білоберізької.

Спортсмени Лисецької громади в кожному виді спартакіади посіли призові місця. Так, Роман Волосянко став чемпіоном з гирьового спорту, а Ігор Дубас переміг у настільному тенісі, другі місця посіли: Микола Лаврук – з шахів, Іван Говера – з дартсу та Надія Осипів – з настільного тенісу, треті місця – Мар’яна Цалко (шашки) та Самойленко Надія (дартс). Футзальна команда стала другою, а волейбольна – третьою.

Вітаємо нашу збірну з цим успіхом і впевнені, що вона гідно представить Івано-Франківщину на Всеукраїнській спартакіаді серед сільських і територіальних громад, що відбудеться 20 липня у Ворохті.