У СТЕБНИКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЮРІЯ КАЙГОРОДОВА

Новини 11 вересня 2023
Громада села Стебник сьогодні зібралася на могилі свого Героя Юрія Кайгородова. Разом зі стебничанами вшанували пам’ять українського воїна, який у боротьбі за територіальну цілісність, незалежність України віддав найцінніше - своє життя, староста села Стебник Ірина Портецька та заступник Лисецького селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів Іван Говера.  
Настоятель церкви Різдва Пресвятої Діви Марії ПЦУ отець Ігор Приймак відправив панахиду та закликав до спільної молитви за кожного українського воїна, який на передовій відстоює нашу країну, виборюючи кожному з нас спокій та мирне майбутнє. 
Для того, щоби кожен пам'ятав, якою ціною ми живемо у своїх селах, містах та містечках, у Стебнику постала Алея Героїв. Банер із портретом стебничанина Юрія Кайгородова, що з честю і до кінця виконав свій військовий обов'язок, розміщений при вході на місцеве кладовище. 
До скорботної громади, для котрої їх навічно 30-річний односелець Юрій Кайгородов став Героєм Небесного війська, звернувся Іван Говера. Реквіємом за Героєм стали ліричні композиції, виконані Богданою Михайлюк та Вікторією Говзан. 
Вічна пам’ять та шана Юрію Кайгородову, 03.05.1993 - 20.05.2023!