У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВИХОВУВАТИМУТЬ МАЙСТРІВ МАЛОЇ РАКЕТКИ ТА ПРУДКОГО М’ЯЧА

Новини Спорт 30 листопада 2023
Школярів Старого Лисця та Лисця, що прагнуть розвинути такі цінні якості, як спритність, швидкість, координацію та просторову точність рухів, чекають на заняттях з настільного тенісу. Досвідчений тренер Тетяна Войтків, що опанувала ігрові навички з дитячого віку і займається пінг-понгом 25 років, охоче поділиться досвідом та навчить тенісних навичок найменших школярів та старшу шкільну молодь. 
Оскільки настільний теніс вимагає від гравців високого темпу, вміння маневрувати, максимальної економічності рухів, координації роботи ніг і рук, то заняття сприятимуть зміцненню стану здоров’я, розвитку дрібної моторики, тренуванню м’язів руки і кисті, а ще ти станеш спритним та будеш швидше бігати. 
Фахівці стверджують, що важко придумати спорт, який краще розвиває реакцію і концентрацію уваги. Віталій Кличко, наприклад, використовує пінг-понг в своїх тренуваннях, щоб потім швидше реагувати на дії суперника на рингу. Також після боксерської ударної техніки ця гра навчає більш тонкій роботі руки. 
Щоби опанувати ракетку та прудкий м’яч варто записатися до секції з настільного тенісу, яка працює у Старолисецькому ліцеях двічі на тиждень, у середу та п’ятницю з 13 до 15 години, або ж навідатися до Лисецького ліцею на заняття, які проходитимуть у вівторок та четвер з 13.30 до 15.30.