9 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Культура 9 листопада 2021

Знаково, що в Україні вшановують працівників культури у день української мови та писемності, адже наша національна культура, що має давне коріння та неповторні цінності, формувалася на кращих зразках рідної мови.

Читайте далі

ПОДВІЙНЕ СВЯТО СЕЛА ПОСІЧ

Культура 15 жовтня 2021

Серед мальовничих куточків Чорного Лісу простягнулося село Посіч. Це невеличке село, перша писемна згадка в історичних джерелах про яке належить до 1633 року, де зареєстровано трохи більше сотні людей, має славну, однак трагічну історію.

Читайте далі

Всеукраїнський конкурс статей «Культурна спадщина та видатні постаті України»

Культура 6 жовтня 2021

З метою поширення знань про культурну спадщину, про видатних постатей та уродженців рідного краю, з 5 жовтня до 5 листопада ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» запрошують долучитися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії статтями про об’єкти культурної спадщини та видатних людей України.

Читайте далі

СТАРОМУ ЛИСЦЮ - 605 РОКІВ!

Культура Новини 4 жовтня 2021

Масово, піднесено та з великою любов'ю, запросивши гостей, святкували жителі найбільшого населеного пункту Лисецької територіальної громади День народження рідного села.

Читайте далі

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, СТАРИЙ ЛИСЕЦЬ!

Анонси Культура 3 жовтня 2021

Запрошуємо односельців та гостей на святкування Дня села Старий Лисець!

Читайте далі

ШАНА ВЧИТЕЛЯМ, ВИХОВАТЕЛЯМ, БІБЛІОТЕКАРЯМ ТА МУЗИКАНТАМ!

Напередодні професійних свят - Дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики та Дня вчителя, які в календарі слідують один за одним, у громаді вирішили віддячити за виховання наймолодших діток, навчання учнів, розвиток музичних талантів та популяризацію читання.

Читайте далі

СТЕБНИК ВІДСВЯТКУВАВ 425-РІЧЧЯ

Культура Новини 30 вересня 2021

В жовтні 2020 року село увійшло до Лисецької територіальної громади. Відтак у День села, що є святом не тільки даного населеного пункту, а всієї Лисецької громади від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Лисецької селищної ради привітав мешканців Стебника, усіх довгожителів та тих, хто робить тут перші кроки, хто працює задля процвітання села очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, староста Старого Лисця та Посічі Василь Турчин.

Читайте далі