9 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Культура 9 листопада 2021

Знаково, що в Україні вшановують працівників культури у день української мови та писемності, адже наша національна культура, що має давне коріння та неповторні цінності, формувалася на кращих зразках рідної мови. А відтак культурне різноманіття й можливості творчого потенціалу нашої держави практично невичерпні.

Саме багаті культурні традиції, що відрізняють кожен регіон, створюють культурну спадщину України. Таким самобутнім та водночас рідним для нас є культурно-мистецький потенціал нашої Лисецької територіальної громади, який ми наповну оцінили під час святкових фестин з нагоди річниць селища Лисець, сіл Стебник, Старий Лисець та Посіч. Бо, не зважаючи на досить непростий час і виклики, що сьогодні постали перед сферою культури, своєю самовідданою працею та силою духу працівники будинків культури, клубів, мистецьких колективів засвідчують повагу й любов до животворних джерел народного мистецтва, звеличують нашу громаду а відтак рідну Україну, примножуючи її творчі досягнення та духовні скарби.

Вдячність учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, позаяк ваша творчість, організаторська діяльність слугують розквіту нашої громади, радують глядача неперевершеними зразками народної творчості!