Дякуємо!!!

Культура Спорт 31 серпня 2021

Лисецька селищна рада висловлює щиру вдячність Світлані Микитюк, яка подарувала свій виступ учасникам футбольного турніру з нагоди 30-ої річниці незалежності України.

Читайте далі

Та тільки одну Батьківщину ми маєм - її Україною звуть

Культура 27 серпня 2021

24 серпня село Стебник Лисецької територіальної громади продемонструвало свою згуртованість та патріотизм і величним концертом привітало Україну, один одного та гостей з 30-ю річницею Незалежності України.

Читайте далі

СТАРОЛИСЕЦЬКА "РОДИНА" НА ФЕСТИВАЛІ "ТАТАРІВСЬКА ВАТРА"

Культура Новини 10 серпня 2021

Минулої суботи, 7 серпня, прикарпатське село Татарів презентувало гуцульський колорит на традиційному фолькльорно-етнографічному фестивалі «Татарівська ватра». Частинку місцевого колориту подарували горянам та гостям фесту учасники художньої самодіяльності Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

«Скажи «НІ!» сучасному рабству»

Культура Новини 23 липня 2021

Торгівля людьми є порушенням прав людини, становить загрозу гідності та недоторканності конкретної людини і може стати причиною рабського становища жертв такої торгівлі.

Читайте далі

Виставка світлин нацгвардійця Віталія Марківа триває у Лисецькій територіальній громаді

Культура Новини 20 липня 2021

В стінах Лисецького ліцею проходить фотовиставка з 60 фото з побратимами та родиною нацгвардійця Віталія Марківа, учасника ATO, якого італійська Феміда намагалась заґратувати на 24 роки за хибним звинуваченням у вбивстві італійського журналіста та його супроводжувача-росіянина.

Читайте далі

А свято таки вдалося

Культура Новини 7 липня 2021

Свято Івана Купала давнє і бере початок ще за далеких язичницьких часів. У дохристиянські часи в цей час саме відзначали літнє сонцестояння і було прийнято прославляти слов’янського бога сонця Ярила.

Читайте далі

На Івана, на Купала

Запрошуємо на святкування Івана Купала в Лисецькій громаді.

Читайте далі

Перший випуск музичної школи в територіальній громаді

Сьогодні 9 червня 2021 року відбулося урочисте вручення документів про освіту 12 випускникам Лисецької дитячої музичної школи

Читайте далі

УВАГА!! Гарна новина!

Культура 4 червня 2021

Лисецька бібліотека для дітей стала однією з тих, які були обрані для реалізації програми поповнення бібліотечних фондів у 2021 році Українським інститутом книги.

Читайте далі