УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ ЗАРЯДЖАЄ ЕНЕРГІЄЮ

Культура Новини 21 січня 2023

Українська пісня заряджає енергією, бо вона — душа нації. В цьому пересвідчилися військовослужбовці, для котрих зі сцени Будинку культури села Старий Лисець Лисецької територіальної громади лунали патріотичні пісні у виконанні заслуженого артиста України Володимира Коваленка та вокалістки Оксани Романюк.

Спеціальними гостями концерту стали вихованці вокальної школи Ірини Батюк, серед котрих переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський. Зі своїми концертами ця талановита молодь навідувалася й до наших військовослужбовців. Відтак окрім гучних оплесків під час нинішнього дійства, кожен з них удостоївся подяки від військової частини. Вручення відзнак взяли на себе тимчасово виконуючий обов’язки заступника частини з особового складу Сергій Небога та керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак. 
Розчулили суворих глядачів, котрі у посвякденній військовій службі демонструють свою мужність, силу та витримку, щирі дитячі різдвяні привітання вихованців Старолисецького закладу дошкільної освіти «Малятко». А підготовлені старолисецькими ліцеїстами подарунки та малюнки стануть оберегом для наших захисників на передовій. Бо, пересвідчилися, що написане дитячою рукою «Дякую!» та «Повертайся живим!» підіймає моральний дух та додає сили. 
Відео концерту - на Ютуб-каналі Лисецької територіальної громади за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=F7YpjMsXtyE