У Будинку культури Старого Лисця відбувся звітний концерт учнів Лисецької дитячої школи мистецтв

Культура Новини 23 квітня 2024

Такі концерти є традиційними, де учні демонструють насамперед перед батьками, чого навчилися, досягли протягом навчального року. Цього разу до виступів юних музикантів і пісенних виконавців додалася виставка малюнків, адже торік у школі відкрили художнє відділення, на якому навчаються 19 дітей.

Директор Лисецької школи мистецтв Марія Говзан з приємністю відзначила, що вихованці навчального закладу беруть участь у різноманітних конкурсах, фестивалях і виставках не тільки в Україні, а й і за її межами. Вона вручила грамоти за творчі досягнення кращим учням – Давиду Даничу, Вероніці Грабельній, Ірині Черниш, Юрію Кисиличаку, Софії Клим’юк, Уляні Федорчак, Марії Феденько, Єві Лизень.

«Музика – це, мабуть, єдиний вид мистецтва, який викликає позитивні емоції та почуття в усіх, без винятку, – зазначила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Світлана Шарабуряк. – Щиро дякую викладачам школи за те, що відкривають учням дорогу у світ музики, художнього мистецтва, дітям, які обрали саме нашу школу. І найбільше вдячна батькам за те, що, попри постійну зайнятість, не проігнорували талант, закладений Богом у дітях, а сприяють тому, щоб вони розвивалися».

За високий професіоналізм, успішну підготовку учнів до обласного конкурсу виконавської майстерності та звітного концерту грамотами селищної ради відзначено викладачів школи мистецтв – Галину Монастирську, Марину Денисюк, Оксану Мартинюк, Ольгу Купчак і Уляну Сахлицю.

Голова Лисецької громади Анатолій Лущак висловив вдячність учням і викладачам школи мистецтв за чудовий концерт, відзначив успішну роботу всього педагогічного колективу: «Найважливіше у педагогічній діяльності – знайти, розгледіти таланти, які є серед нас, розвинути їх. Зі свого боку, селищна рада, депутатський корпус докладають багато зусиль, щоб створити належні умови в громаді для навчання дітей, занять мистецтвом і спортом».

Більше фотографій на facebook-сторінці селищної ради за посиланням: http://surl.li/swgte