ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВОЮВАЛА “БРОНЗУ” У ФУТЗАЛЬНІЙ ПЕРШОСТІ В РАМКАХ СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНОЇ АКЦІЇ “МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПРИКАРПАТТЯ - ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ”

Новини 5 грудня 2022
Третього грудня на паркеті манежу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання завершилася спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття - Збройним Силам України”. Акція, що стартувала 27 листопада, і проходила як спартакіада органів місцевого самоврядування краю, стала чисельною, бо за першість у волейболі, футзалі, індивідуальні нагороди у настільному тенісі, шахах та шашках змагалися три десятки команд, сформовані з депутатів рад усіх рівнів. 
Лисецька селищна рада, що охоче підтримала благодійну ініціативу, продемонструвала фізичну підготовку та командну злагодженість як на попередньому етапі, так і у фінальній частині. Разом із керманичем громади Анатолієм Лущаком демонстрували футзальні навички депутати селищної ради Любомир Гуменюк, Юрій Білогубка, Мирослав Дрекало, Володимир Марчишин, Андрій Осипів. Василь Дякун заявився для участі у змаганнях з настільного тенісу, а Олексій Волосянко та Богдана Шнайдер виборювали першість у шашках. Представником команди на змаганнях став заступник селищного голови Іван Говера. 
По завершенні фінальних поєдинків футзальної першості депутатська збірна Лисецької селищної ради завоювала третє місце та отримає у наступному році з обласного бюджету 200 тисяч гривень на розвиток спортивної інфраструктури громади. 
Ініційована Івано-Франківською обласною радою благодійна спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття - Збройним Силам України”, що стала не лише приємним подарунком органам місцевого самоврядування напередодні їх професійного свята, а виконала благородну місію зі збору коштів на допомогу ЗСУ. Завдяки ініціативності народних обранців обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, котрі заявилися на змагання, зібрано півмільйона гривень. 
Вітаючи фіналістів і призерів волейбольної та футзальної першостей, призерів з настільного тенісу, шахів та шашок, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич подякував ініціативним органам місцевого самоврядування краю та вручив символічний сертифікат на дану суму заступникові начальника штабу 10 ОГШБ Віктору Пекарському, наголосивши, що зібрані гроші, а це – півмільйона гривень, вже перераховані на рахунок нашої звитяжної 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, яка потребує сьогодні коштів для придбання сучасних засобів ведення війни. Тож разом до перемоги!

Відео на офіційному YouTube Лисецької громади: https://www.youtube.com/watch?v=cXdgzhwCi5Q.