В ЛИСЕЦЬКІЙ ДИТЯЧІЙ МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ — ВИПУСКНИЙ

Новини 18 червня 2022
Підсумком навчального року в Лисецькій дитячій музичній школі стало вручення документів про освіту цьогорічним випускникам. 17 червня документ про завершення музичної школи з рук директора школи Ігоря Курія отримали семеро випускників: Марина Бенда, Святослав Волосянко, Анастасія Гаврилюк, Вікторія Говзан, Юлія Говзан, Василь Магас, Оксана Яремак. 
Разом із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради Світланою Шарабуряк привітав із завершенням навчального року викладачів та вихованців-випускників керівник громади Анатолій Лущак. Подякувавши за популяризацію музичного мистецтва та активну участь у культурному житті Лисецької громади Вікторії Говзан.  
Позаду у кожного випускника — шість, а в декого й сім років насолоди від спілкування з музичним мистецтвом, заразом наполегливої праці, злетів та досягнень, екзаменів та концертів,. 
Переконані, що навчання в музичній школі змінило кожного, бо мистецтво має чудову властивість — робити нас кращими та духовно багатшими. Тож, дорогі випускники, залишайтеся такими ж творчими та життєрадісними!