ШКІЛЬНА ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - У ФІНАЛІ "КУБКА КОРОЛЯ ДАНИЛА-2021"

Новини Спорт 24 травня 2021

22 травня в Богородчанах стартував перший етап турніру з міні-футболу між командами 8-11 класів територіальних громад Івано-Франківської області "Кубок Короля Данила-2021". Збірна команда Старолисецького ліцею та Стебницької гімназії, яка представляє Лисецьку ТГ, змагалася із суперниками із Богородчанської, Яремчанської, Солотвинської, Делятинської, Старобогородчанської та Пасічнянської громад.
Підопічні вчителя фізичного виховання Мирослава Дрекала у двох матчевих зустрічах здобули перемогу, в третій поступилися. В загальному підсумку посівши друге місце, увійшли до фінальної частини, яка відбудеться в Івано-Франківську другого червня. Уболіваймо за учнівську збірну громади: Скорий Ігор, Дубницький Олександр, Стасинець Олег, Турчин Максим, Карпінець Денис, Федоришин Євген, Струтинський Богдан, Гаврилюк Олександр - школярі Старолисецького ліцею та Музика Денис, Шпінь Віктор зі Стебницької гімназії.

Довідково: Турнір започаткований Університетом Короля Данила задля розвитку та здорового способу життя серед учнівської молоді, сприяння розвитку спорту та культури, популяризації вищої освіти засобами спорту. Згідно із положенням про змагання, команда-переможець отримає 100 відсотків знижки на навчання в УКД, володар другого місця - 50, відповідно третього - 25. Окрім того, визначатимуть кращих гравців по амплуа, для яких передбачена знижка на навчання у даному виші.