РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯ ЛИСЦЯ ЮРІЯ ЧИЖОВА

Новини 20 березня 2023
Напередодні роковин загибелі на війні військовослужбовця Збройних Сил України Юрія Чижова у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього селища Лисець священнослужителі отці Федір Бойко, Василь Скурчанський та Юрій Федорчак відслужили заупокійну Службу Божу та панахиду за полеглим захисником. 
18 березня рідні, друзі, родичі, друзі, знайомі, представники Лисецької селищної ради та жителі селища також помолилися на могилі Юрія Чижова за спокій душі нашого Героя, активіста, патріота, учасника Революції Гідності, який з перших днів російського вторгнення поповнив лави захисників країни. Заради цілісності держави та миру 46-річний військовослужбовець у боях за Україну віддав своє життя 19 березня 2022 року. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Указом Президента України Володимира Зеленського Юрій Чижов посмертно відзначений орденом «За мужність» ІІІ ступеня та медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям». 
Дякуємо тобі, наш мужній воїне, схиляємо голови перед пам’яттю справжнього Героя, котрий поповнив лави небесного війська. Світла, незгасна пам’ять, низькій уклін і вічна слава!